ahmetwp adlı üyeden alıntı
kimliğinizi ya taratın arkalı önlü yada direk okunacak şekilde resmini çekin tc numara alanınızı silin ve arkalı önlü olacak şekilde tek jpg te birleştirin verdiğim linkteki dosya ekine ekleyin. 2 saate kadar açılmış olacaktır. ( iki hesabımı bu şekilde onaylattım zira pin gelmiyo :D )
gönderdim hocam inş dediğiniz gibi olur hesapta 930 tl var yabana gitmesin ban felan yemeylim durduk yere :))
Ek Olarak:
ahmetwp adlı üyeden alıntı
kimliğinizi ya taratın arkalı önlü yada direk okunacak şekilde resmini çekin tc numara alanınızı silin ve arkalı önlü olacak şekilde tek jpg te birleştirin verdiğim linkteki dosya ekine ekleyin. 2 saate kadar açılmış olacaktır. ( iki hesabımı bu şekilde onaylattım zira pin gelmiyo :D )
Hocam gelen cevap bu :s
Sayın Kullanıcımız,
Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi gönderebileceğiniz süreyi üç ay uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra web sitenizde alakalı reklamların tekrar görüntülenmeye başlaması gerekir. PIN'inizi 2014-03-29 tarihine kadar göndermelisiniz. Bu tarihi geçirirseniz, sayfalarınızda görüntülenen reklamlar tekrar durdurulacaktır.
PIN'iniz size ulaşmadıysa, lütfen bu talimatları izleyerek başka bir PIN isteyin (en fazla 3 defa PIN isteyebilirsiniz). Yeni bir PIN isteyebilmek için en son PIN'iniz gönderildikten sonra 3 hafta beklemeniz gerekir.
Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Adresinizi gözden geçirmek ve düzenlemek için bu talimatları izleyin.
Üç PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde hiç PIN almadıysanız, lütfen hesabınızda oturum açın. Ana sayfanızda, bize adresinizi doğrulayan bir resmi belgeyi nasıl göndereceğinizi açıklayan talimatların yer aldığı bir uyarı göreceksiniz.
Hesap doğrulama sistemimiz konusunda gösterdiğiniz sürekli anlayış ve işbirliği için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi