-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%84)
Merhaba, 1-2 aydır bilgisayarda power saving mode hatası almaktayım. 3-4 kere tamire gönderdim oldu ama aynı sorun geldi. Yanma sorunu yok çünkü PC şansa açılıyor ama açana kadar deli ediyor. Şimdi hiç açılmadı deli oldum yardım bekliyorum.
Mobilim konuda hata olabilir yanlış yerde olabilir kusura bakmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum ekran kartındaki kondansatörlerin patlaması bu soruna yol açabiliyor, patlama nedenleri dalgalanmalar vs. (tabii doğru tahmin ettiysem)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
google da aradınız mı bu hatayı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Hosting service provider
-
-
Ad Soyad
A** L**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Ayrıca Power Saving Mode uyarısının çıkma sebeplerinden birisi de uzun süreli oyun oynamadan kaynaklanan ısınma sorununun olduğunu da gözden kaçırmamak gerekir. Uzun süreli ve sıcak havalarda bilgisayar kullanımlarınızda mutlaka monitörünüzü belli sürelerde kapatarak fazla ısınmasını önlemelisiniz.
Burdaki açıklama o ürünün ancak problemli olduğunu anlatır herhalde bu makale lg tarafından yazılmamıştır lgnin resmi bloğu falan değildir. :D
Bu sorunu ne sıklıkla yaşamaktasın yani güç seçeneklerindeki ekranı kapat ayarındaki zaman dilimi dahilinde oluşmaktaysa ayarı devre dışı bırakabilirsin.
Bu sorun bilgisayar kapalıyken dahi oluşuyorsa ekranda sorun vardır.
Lg marka modele göre googleda arama yaparakda bakabilirsin lg güzel bir marka ama hatalı ürün çıkardığıda oluyor genelde aynı modellerde arızalar aynı oluyor. :D
Novadizayn İnternet Hizmetleri-Anıl LAÇİN-YS1207 | www.novadizayn.com mybb.biz | admin