expor
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Y** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizde cufon kullanılıyor ve seçmiş olduğunuz yazı tipi rusça karakterleri desteklemiyor aşağıdaki yazı tipini kullanmanızı ve sitenize aşağıdaki kodu eklemenizi tavsiye ederim muhtemelen sorun çözülecektir eğer çözemezseniz pm atarsanız ilgilenmeye çalışırım
Yazı tipi : Neue Helvetica® Cyrillic 67 Medium
Eklenecek kod:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilg. Muh
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu css stylemi eklemem gerekiyor?
expor
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Y** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır wordpress kullanıyorsunuz header.php'ye atabilirsiniz kodu.
Fontu style.css'den değiştirmeniz gerekiyor fontu google üzerinden aratarak bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilg. Muh
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki indirdigim fontu nereye atmaliyim?
Ek Olarak: Hocam verdiginiz linkteki style dosyasini indirip attigimda ve header'a verdiginiz kodu ekledigimde sitenin temasindada kayma oldu ama menuler hala gozukmuyor
Yeniden eski haline getirdim hocam.
Ek Olarak: Hocam, baska forumlardada bu konuya iliskin cevap aradim, hatta birkac yontem denedim ama olmadi, temadaki font klasorune yeni js fontlar yukledim ve css.style den fontlari tanittim yine olmadi. En sonunda ise temanin font klasorunu sildim bu sefer oldu :) yardimlariniz icin
Tesekkur ederim
Ek Olarak: Hocam, Tam hersey duzeldi derken bu seferde anasayfada top slider calismamamaya basladi. ne yaparsam yapayim calismiyor. Fontlari tekrar yukledim bu sefer calisiyor. Kafayi yemek uzereyim. Bu sorunu 2 gundur theme yi aldigim yerede soruyorum henuz 1 cevap bile almis degilim. Lutfen yardim edin