lostyazilim
tr.link

PHP-Photosop-ActionScript-C# Dersleri Çok Güzel Anlatım

4 Mesajlar 1.663 Okunma
acebozum
tr.link

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)

Evet Arkadaşlar Başlıktada Yazdığı gibi PHP-Photosop-ActionScript-C# Derslerini anlatan bir site buldum.Meb Tarafından engellenen sitem hakkında soru sormak için mebin internet hattını ararken bulduğum bu sitede bu dersler başlangıçtan itibaren çok güzel ve açıklayıcı olarak anlatılıyor isteyenler girip bakabilir.Site Kodlaması Volkan AKÇAY a aittir.
Yeni Keşfettiğim Bir Site Sayesinde Artık PHP – Photoshop – ActionScript – C# Derslerini öğrenmek Çok daha kolay olacak.Bu Site tamamen MEB Tarafından yayın veriyor. Bu yüzdende güvenilir bir site.Bu siteyi MEB Tarafından engellenen Sitemin neden engellendiğini öğrenmek için okul müdür yardımcımıza başvurdum ve

bana MEBBİS diye bi site önerdi.Siteye girdim iletişim mailini buldum ama gözüm ordaki bir yazıya takıldı ve bu siteyi buldum.Derslerini İnceledim.Güzel Anlatımlı derslerin yararlı olabileceğini düşündüm.Hem Kendim Hemde Sizlerin faydalanması adına bu siteyi Sizlerle Paylaşıyorum.Sitenin Asıl amacı Milli Eğitime Bağlı Öğretmen ve Görevlilerin bu web işleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlamak.Ama bu çokta işe yaramışa benzemiyor.Bu kanıya nerden vardın diyecek olursanız, videoların izlenme sayıları ilk başlarda 1000′lerde iken sonlara doğru 2 basamaklı sayıları düşmüş. :)

Site: MEB | Uzaktan Eğitim

Kaynak: http://www.erenkeskin.com/php-photoshop-actionscript-c-dersleri/

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
googleasistan
webimgo

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Yazının tamamını eklemeden sitenizi kaynak gösteremezsiniz.

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)
bilgilendirdiğiniz için sağolun bir daha böyle bir hata yapmam k.bakmayın.

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Milli Eğitim'in (yeni sayılabilecek) projesi KursiyerNet çok güzel. Bilmeyen arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum.

Konu için de teşekkürler :)

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al