-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba ben mesela aklımda bir tasarım var psd ile çizdim tasarımı onu nasıl bir siteye çevirebilirim mesela wordpresse yada başka şekilde, amatörüm bu konularda neler öğrenmem gerek onu bilmek istiyorum mesela psd bir tasarımı css'e dönüştürmek gerekiyormuş sanırım ondan sonra aşamalar nedir giydirme kısmı oluyor sanırım bu ve php bu işin neresindedir ne işe yarar cevaplandırırsanız çok mutlu olurum teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kardeşim ilk önce Photoshop'u öğreneceksin ki güzel tasarımlar ortaya koyabilesin. Sonrasında HTML/CSS öğrenmen lazım ki sitenin kodlamasını yapabilesin. Ondan sonra Wordpress entegre öğreneceksin ki wordpress'e uyarlıyabilesin. Bunları öğrendiğin zaman her türlü temayı çıkartırsın. Tabi ki wordpress entegre için orta seviye PHP bilgisi edinmen gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam google a bakarsanız bilgi alabilirsin. benimde bilgim yok ama googledan bakınca eğitim videolarını gördüm. text yerine görerek daha çok bilgi alabilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teşekkürler arkadaşlar anladığım kadarıyla php ile buzdağının görünmeyen kısmını html css psd vb. ilede görünen kısmını yapıyoruz