-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar *****muzik.com.tr de sayfanın alt kısmında bulunan muzik playerde olduğu gibi sayfa değişsede sayfanın altında sabit duran ve ve sayfa içinde dolaşımdan etkilenmeyen bir koda ihtiyacım var amacım müzik değil dosya transferi upload yaparken sayfa içinde dolaşım imkansız hale geliyor. sayfada her hangi bir menuye basıldığında upload ekranı daha küçük bir halde sayfanın alt kısmında kalsın istiyorum. Böyle bir kodu nereden bulabilirim veya nasıl yapabilirim. Bu benim için çok önemli ://
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dosya upload bölümünü iframe ile sayfana eklersin sonra fixed kullanarak sabit yaparsın olur biter :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam galiba sizin verdiğiniz sitede şunu yapmışlar playerı eklemişler sonra normal siteyi iframe ile çekmişler
Erkan Ak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mrb :) arkadaşım Anladığım kadaryıla Footer bölümüne sabitlemek istiyorsun.
gibi basit birşey :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kpss Mağduru
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
evet ajax ile yapabilirsin bir alan seçersin orası değişen kısım olur bir yer sabit kısım olur büyük ihtimalle adresde değişmesini isteyeceksiniz onun içinde javascript kodları var bu şekilde yapabilirsiniz...
body içerisinde iki div oluşturun biri sabit (upload yapan alan) biri içeriği değişen div bu alanda sitenizin diğer kısımları gelecek burdan sornası sizin yaratıcılığınız ve programlama bilginize kalmış...
@simavi www.asimavi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arakadaşlar uzun zamandır araştırıyorum fakat hala istediğim gibi birşey bulamadım benim istediğim aynı ***** müzikte olduğu gibi sitenin altında bir player var mesela sayfa içinde dolaşırken orası hiç kapanmıyor benimde istediğim böyle bişi aslında örneğin siteye girildi orası gizli ne zaman ki mesela dosya upload et sayfasına tıklandı o gizli olan yer görünecek ve sitenin alt sayfası gibi yani normal sitenin bir bolümü gibi duracak upload başlayıncada aynı ekran duracak ama atıyorum sayfa içerisinde başka bir link tıklanınca ilk başta görünmeyen o bölüm küçülüp sayfanın alt kısmında bir bar gibi kalacak biliyorum belki teferruatlı bir fikir ama aklımda olan bu buna gore veya benzer birşey bilen varmı??
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sitedeki tum gecişleri ajaxla yapmıslar böylece alt kısım sureklı yuklu ıcerıdekiler ajaxla istenen alanlara cekiliyor. onClick="submitContent('uye_girisi','/login.jsp');" seklinde linkler. bunu yapmak istersen sitenın tum yapısını değiştirmen lazım gibi geldi bana.
http://hataman.com