-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 6 gün önce youtube üzerinden aldığım adsense'yi içerik için adsense hesabına yükseltmek için site ekledim, adsense hesabımda "reklam kodlarını ekleyin" şeklinde kırmızı uyarı çıktı ve beklemeye başladım.
Dün akşam adsense'den "Tebrikler! AdSense hesabınız, web sitenizde AdSense reklamları göstermek üzere onaylandı. Birkaç saat içinde, etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız." şeklinde bir mail aldım. Sevinerek adsense hesabıma giriş yaptığımda gördüğüm şey ise hala kırmızı bir uyarı, ancak uyarıda bir iki kelime değişiklik yapmışlar :) Siteniz hala inceleniyor yazısı var bu kezde
Artık eminim adsense bizle kafa buluyor :)
fztozdemir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne zaman türkler hep bir işin üzerine yoğunlaşsa o iş cacık oluyor gerçekten.
Normalde, yabancıların yönettiği arama motorları ve yazılım programlar, v.s şeyler de hiç bi şekilde kesinlikle problem çıkmıyor, ve hizmet anlayışında oldukça yüksek bir kademedeler.
Bizimkiler ise bizlerle anca alay eder, hizmetin karşılığını vermez. Oyalar, zaman geçirir Yurdum İnsan'ı diye boşuna dememişler hey gidi hey..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu bahsettiğiniz olan zaten normal işleyiş süreci. İlk aşamayı geçmissiniz, ikinci aşamada sizden kodları eklemenizi istiyor ve tekrardan inceleyecek. Kod yerleşimi vs tarzında daha detaylı bir inceleme yaparak tekrardan onay gelmesi gerekiyor. Zaten sitenizde reklam yayınlanırsa bilin ki onaylanmış demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O dediğiniz ilk aşamayı çoktan geçtim ben zaten. Kodları ekleyiniz ibaresi 6 gün kaldı adsense sayfamda ve sonra "hesabınız onaylandı bir kaç saat içinde aktif reklamlar görünecektir" diye mailde geldi. Ama adsense hesabımda hala incelenecek uyarısı veriyor :)
fztozdemir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim gerek kalmadı zaten.. Onay mailinden tam 6 gün sonra bugün reklamlar görünmeye başladı.
fztozdemir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
O zaman google benle dalga geçiyor 1 2 aydır hala onay bekliyor :( şimdi de cse yöntemini deniyorum bakalım ne olacak :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-