DengeSiz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım & Seo
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar elimde bir domain var 2 tane sub kurulu ıkısıde wordpress bu iki subdaki veri tabanı ana sayfadaki veri tabanıyla birletirip tek bir domain edebilrimiyiz burda amacım şu o kadart ozun konu gırdık cöpe gitmesin sitenin ana sayfasıda wordpress hepsını tek bır panelde ve tek domain altında birleştirmek sonucda hepsı aynı cpanelden yoneılıyor varmıdır böyle bır sey yardımcı olacak arkadaşlar konu altında görsel anlatımı veya linklerini paylaşırsanız makbula gecer bu sayede diğer arkadaşlar ogrenmıs olur kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk önce bütün verilerini dışarı aktar daha sonra da bu verileri kullanmak istediğin alan adına aktar. Sql ile uğraşmana gerek yok, Wordpress yönetim paneli > Araçlar > Dışa aktar sekmesinden bir kaç adımda bunu yapabilirsin. Bu şlemi yaptığın zaman kategori ve etiketler dahil bütün yazılar düzgün bir şekilde aktarılmış olacak. Bu arada aktarma işlemlerini bitirmeden verilerini silmesen iyi olur. Bütün işlemler bittikten sonra geride kalanları silersin artık. Maksat garanti olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mintik adlı üyeden alıntı
İlk önce bütün verilerini dışarı aktar daha sonra da bu verileri kullanmak istediğin alan adına aktar. Sql ile uğraşmana gerek yok, Wordpress yönetim paneli > Araçlar > Dışa aktar sekmesinden bir kaç adımda bunu yapabilirsin. Bu şlemi yaptığın zaman kategori ve etiketler dahil bütün yazılar düzgün bir şekilde aktarılmış olacak. Bu arada aktarma işlemlerini bitirmeden verilerini silmesen iyi olur. Bütün işlemler bittikten sonra geride kalanları silersin artık. Maksat garanti olsun.
Bende bunları anlatacaktım bence de böyle yap phpmyadmin olayına hiç girme zarar edersin :)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...