undefined
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Social Media Expert
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende zamanında uğraştım özel değil bu kodlar bulursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir çok yerde aradım fakat henüz aradığımı bulamadım. Eğer sizde var ise verebilir misiniz hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bulunması zor olduğu için işe çok yarayacak bir sistem :) Bir umut Wmaraci ailesine sormak istedim. Umarım yardımcı olan biri çıkar. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
underfinedin dediği sistem bulunması kolay ama 5 para etmez o bimacizle sitesinden çaldı bi çocuk piyasaya dağıttı o botu , basit bi temayı editleyip bot falan uyarlamıştık sistemi yaptıranda benim zaten :) bu forumda da üye ziya var editlemesini falan da o yapmıştı , sonra çocuğun biri geldi almak istiyorum dedi şifreyi falan alıp çalmış içindeki botu temayı falan filanı öyle bedava diye sağda solda yaymış bütün script sitelerine de maç izleme scripti diye eklemiş hırsızlık malı yani o sistem ben yaptırdım ama hiç kullanamadan onlarca site kullandı :)
o linkini koyduğun sitede arkadaşımın seohocası temasını editledi o hale getirdi , maç listesinin iframei mi lazım yoksa maçları falan kendi hostuna mı eklemek istiyosun ne lazım detay verirsen yardım ederim .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. index de en aşağı inerseniz açılan konular var. O konuların üstünde de maçlar var otomatik güncelleniyor. Konuların üzerindeki kod lazım sadece. Yani yayınlar otomatik güncellenecek, yayınlar ise oradaki yayınlar gibi olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yayınlar otomatik güncellenecekse hedef site belirleyip bot yazdırman lazım , o ana sayfadaki sadece botun cron ile eklediklerinin listesi iframe olarak sitenin istediğin yerine oturtabilirsin. Bende vardı bir kaç bot daha ama sitelerin yapıları değiştir patlak durumda çalışmazlar . Elle eklerim yada ben bot yazdırırım diyorsan çok daha güzel bir maç teması var onu veriyim kullan . Maç listesi o şekilde çıkıyor editlemelerini falan kafana göre yaparsın artık.