-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
$showposts = get_theme_mod('related_postnum');
$showposts = !empty($showposts) ? $showposts : 5;
bence bu kod şifreleme olabilir get_theme_mod koduna bakınca temamızda direk uygulanmasını istediğimiz veri olarak gözüküyor.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı
Kod çok basit. Örnek olarak ThemeJunkie'nin BlackLight temasının custom_functions.php dosyasını kullandım. Fakat aynısı değil. Lisanslamada veritabanı kullanılmıyor.
$showposts = get_theme_mod('related_postnum');
$showposts = !empty($showposts) ? $showposts : 5;
bence bu kod şifreleme olabilir get_theme_mod koduna bakınca temamızda direk uygulanmasını istediğimiz veri olarak gözüküyor.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam belirttiğiniz temayı indirdim kurdum, daha sonra custom-functions.php ile sizin verdiğiniz kodları değiştirdim tema sorunsuz çalışmaya devam etti, içinde ayarladığınız bir kod sistemi varsa kodları değiştiredikten sonra bende çalışmaması gerekirdi.
Bence eksiklik var yada bir sorun var kodunuzun lisansla bir alakasını bulamadım tema bende çalışıyor.
bence çalışır halde tüm tema dosyalarını burdan paylaşın veya kendi temanızı paylaşmak istemezseniz herhangi bir ücretsiz temayı alıp bu sistemi uyarlayın ve bize tüm dosyalar ile bilrikte verin, çalıştığını doğrulamış oluruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı