lostyazilim
tr.link

Oyun & Teknoloji severler, baksanıza bi'

4 Mesajlar 759 Okunma
acebozum
tr.link

TiK TiK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Piyasada bir çok oyun ve teknoloji platformu var, biliyorum. Ama hepsinin farklı özellikleri, kullanıcılarını kendine kitleyen farklı eklentileri var.

Peki siz bir okuyucu olarak Oyun ve teknolojiyle ilgili bir web sitesinden tam olarak ne isterdiniz?

Oyunun künyesinin detaylı girilmesini mi? Haberlerin çeşitliliği mi? Yada farklı enteresan fikirleriniz mi var?

Söylediklerinizi düşünüp, 1 hafta sonra burada linkini paylaşacğaım oyun ve teknoloji portalına kodlayıp ekleyeceğim..

Çok deli fikirleriniz için steam cüzdan kodu veya league of legends Rp hediyem olabilir.

wmaraci
reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
küfürlü inceleme KESİN TUTAR.
oyunfile

kişi bu mesajı beğendi.

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Ben en çok videolu içeriğe bakıyorum ve ciddi olan yazılardan pek hoşlanmıyorum daha samimi yazılar ve videolar daha fazla hoşuma gidiyor size bir kaç tavsiyede vereyim

Teknolojik aletler için sitenize karşılaştırma tablosu yapın yani ben galaksi s4 ile iphone 5S i karşılaştırayım veya 2 farklı bilgisayar modelini karşılaştırayım

TiK TiK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

WebDost adlı üyeden alıntı

küfürlü inceleme KESİN TUTAR.

İlginç ve dönüş garantili bi fikir.

kelebek adlı üyeden alıntı

Ben en çok videolu içeriğe bakıyorum ve ciddi olan yazılardan pek hoşlanmıyorum daha samimi yazılar ve videolar daha fazla hoşuma gidiyor size bir kaç tavsiyede vereyim

Teknolojik aletler için sitenize karşılaştırma tablosu yapın yani ben galaksi s4 ile iphone 5S i karşılaştırayım veya 2 farklı bilgisayar modelini karşılaştırayım

Bu özellik E-Ticaret firmalarında var. Ayrıca piyasada maks 250 adet ünlü oyun varken min 2500'den fazla sadece pc olduğunu tahmin ediyorum. Bu nedenle telefon, pc, foto makinası gibi teknoloji ürünleri tek tek sisteme girmem olanaksız olur.

İnceleme videoları konusu aklımda.

teşekkürler.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al