Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Google ekibinin iç yazışmalarından biri yanlışlıkla paylaşılınca ortalık karıştı. Google mühendisleri, Google+’ın başarısız bir girişim olduğunu kabul etmekle kalmayıp Facebook’u da övdü.
Google mühendislerinden Steve Yegge, iç yazışmalardan biri yanlışlıkla herkese açık paylaşınca işler karıştı. Google+ hakkında uzun bir yazı yazan Yegge, şirket olarak başarısızlıklarını kabul etti. Google’ın sosyal ağ projesini çok kısa sürede geliştirip yayınladığını belirten Yegge, Facebook ile de bir kıyaslama yaptı.
Facebook’a göre çok kısa sürede geliştirildiklerini, fakat Facebook’un uzun zamandır adım adım geliştiğini vemükemmelleştiği anlatan yazıda aynı zamanda Google çalışanlarına sitem de bulunuyor. Yegge, Google+‘ı yaptıktan sonra kullanıcıları çekmek ve onların sitede vakit geçirmesini sağlamak için oyunların önemini anladıklarını söylüyor. Yeni oyun firmaları bulup onlarla özel anlaşmalar yapmanın da aslında yanlış bir yol olduğunu belirtiyor.Kısa bir süre yayında kalan ve farkedildikten sonra hemen kaldırılan yazıdan da anlaşıldığı gibi Google ekibi, Facebook karşısında başarısızlığını kabul ettiği gibi Facebook’un yapısını da övüyor. Yazının en can alıcı noktası ise şirketimizdeSteve Jobs gibi biri bulunmuyor kısmı.
Bakalım artış hızı birden kesilen ve yüksek üye sayısına rağmen kullanıcıların kullanmaması sebebiyle eleştirilen Google+‘ın sonu mu geliyor?
KAYNAK:
ShiftDelete
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Çok fena olmuş :) Ancak söylenenler doğru tabi. Bakalım google+'ında sonu google buzz gibi olacakmı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bana kalırsa Google Plus başarısız değil ben hep giriyorum :D
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google Plus iyi güzel ancak sıkıcı. Gif'ten başka bir şey yok neredeyse ya?! :D
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence bize faydası çok yüksek bir sistem.Hele googler + sistemi web sitesi olanlara çok fayda sağlıyor.Bizim işimiz facebook değil.Facebookta bişeyler yapılabiliniyor fakat google işimizin diyer adı olduğu için google herzaman başarılıdır diyorum.
omd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google+ bana göre zaten hasta doğmuştu :D İlk girdiğim andan beri bir çekiciliğini göremedim ama google tarafında şimdiye kadar yapılan en başarılı sosyal ağ projesi tabiiki. Bundan sonra yapacakları ile biraz daha canlandırabilirler belki.
oruya
zayiflamakistiyorumtr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
danışmanlık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim sanırım :) geçemez arkadaş facebooku geçmek için bakkal ali dayıya google plusun ne oldugunu anlatmalı bakkal ali dayı ne zamanki google plusta takılmaya başladı o zaman geçmiştir.
Yani kısacası halka inmedikçe sadece webmasterlara yönelik projelerin büyümesi olanaksız görünüyor bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunların hepsi bana Facebook'un ya da diğer Google düşmanların oyunu gibi geliyor.
Facebook kaç yıllık bir platform tabii ki de oldukça iyi durumda şu anda. Fakat aktif olarak Google+ kullanan birisi olarak söylüyorum ki uzun vadede Google+, Facebook'u hayli hayli geçer.
bibardak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bence büyük umutlarla açtığı G+'yı bir çok servisi gibi kapatacaktır.
ArtemisTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad