olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba bende senin gibi uzun bir süre bunu aradım. Hatta bir ara eklentili eklentisiz ne varsa denedim. Sonunda buldum :) Çare jetpack eklentisi :) bu eklenti sayesinde Facebook, Twitter ve Google + da otomatik paylaşım yapabiliyorsun. Kur dene, eğer yapamazsan yardımcı olurum. Kolay gelsin...
https://populertarim.com
rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
En iyisi ve kullanışlısı Jetpack'tir. Konuyu ilgili bölüme taşıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplarınız için teşekkür ederim olesore, rbx, BKD.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
jetpack eklentisini yükledim fakat facebookta benim şahsi hesabımda mı paylaşım yapıyor? oluşturduğum firma sayfasında paylaşım yapması için ne yapmam gerekiyor???
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
dlvr.it ve twitterfeed.com ile de yapabilirsiniz. bu iki sistem rss ile başka sosyal medya sitelerinde de otomatik olarak paylaşım yapmanı sağlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben kullanıyorum 0 sorun gayet başarılı kesinlikle sırf bu paylaşım olayı için ekstra eklenti kurma bence. En temizi Wordpress Jetpack eklentisi ile birlikte gelen paylaşma. Hem temiz hem güvenilir ve sorun cikarmaz. Facebook, Twitter, Youtube ve daha bir sürü sosyal medya profilinde paylaşma yapabilirsin. Facebook'ta ister kndi profiline istersen sayfanda otomatik paylasabilirsin. Sadece yazılar yada sadece sayfalari paylas gibi filtrelemelerde mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, jetpack için, eğer hangi facebook linkini vermişseniz ona göre paylaşım yapar.
Muhtemelen JetPack'i yükledikten sonra bir hesap da açtınız JetPack için, ondan sonra JetPack'ten ayarlama yapmak istediğinizde facebook seçeneği için sizin şahsi hesabınız ve sayfalarınız görünür. İstediğinizi seçebilirsiniz (bende öyle oldu).