lostyazilim
tr.link

1 YIL oldu hala ilk 500 giremedi

11 Mesajlar 1.932 Okunma
acebozum
tr.link

arsinli arsinli seo Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 44 /
  • Meslek seo
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 17 / 11
  • Ticaret 19, (%100)
Anahtar kelimemde ismi olan yaklaşık 15 ay önce kurduğum bir sitem var. URL ADRESİ http://www.dusakabin.tv bu sitem için bu güne kadar 100 küsür tanıtım yazısı yayınlandı 30 üzeri banklink verildi kaliteli sitelerden sosyal medyada her platformda paylaşımı var vs. çok şey yapıldı, site içeriği olduka zengin ve hep özgün yazılar ile güncellenmekte. buraya kadar herşey iyide ben bu siteyi google'da hala ilk 500 içine bile göremiyorum.

site url'si başkası tarafından 2 yıl aynı benzer içerikler ile kullanıldı. ben boşa çıkınca google spam varmı diye konturol edip sorun olmadığını görünce aldım.

Ama olmuyor olmuyor. sizden ricam tavsiyede bulunabilirmisiniz.
lütfen eskiden şöyle olmuştur,böyle olmuştur gibi şeyer gibi tavsiyede bulunmadan çare olabilecek şeyler yazmanızı rica ediyorum.

wmaraci
reklam

cyys cyys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 30 / 46
  • Ticaret 2, (%100)
Site içi seo da sıkıntılarınız var gibi "?pnum=25&pt=Cam%20Duşakabin%20Desenleri" bu tarz url yapısı yerine daha anlaşılır url yapısı kullanmalısınız.
http://wmaraci.com/seo-analiz?s=http://www.dusakabin.tv/
Yukarıdaki analiz linkindeki hataları ve eksikleri düzenleyebilirseniz ve sitemap oluşturursanız sanırım faydası olacaktır.
Bildiklerimi aktarmaya çalıştım. Dış seo konusunda detaylı analiz yapmak gerek. Aşırı link ve tanıtım yazısı almaktan kaçınmalısınız. Özellikle etkili olması için kendi sektörünüzdeki sitelerden link almalısınız.

Uzman arkadaşlar daha detaylı bilgiler verirler eminim. Benim gözüme takılanlar bunlar.

Loading...

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
hocam kullandığınız script veya her ne ise berbat diye bilirim. bu link yapısı ile bırakın bir yılda çıkmayı 10 yılda zor çıkarsınız bunun yerine wordpress bile kursaydınız daha hızlı çıkardı

eleştirilerim bu kadar script konusunda yardım isterseniz pm ile skype adresinizi yollayın yardımcı olayım size türk firmalarına yardım etmekten mutlu olurum

arsinli arsinli seo Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 44 /
  • Meslek seo
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 17 / 11
  • Ticaret 19, (%100)

ubrtrade adlı üyeden alıntı

hocam kullandığınız script veya her ne ise berbat diye bilirim. bu link yapısı ile bırakın bir yılda çıkmayı 10 yılda zor çıkarsınız bunun yerine wordpress bile kursaydınız daha hızlı çıkardı

eleştirilerim bu kadar script konusunda yardım isterseniz pm ile skype adresinizi yollayın yardımcı olayım size türk firmalarına yardım etmekten mutlu olurum

aynı script'i kullanıp 6 ayda ilk 3 giren sitelerde var.hazır site olduğundan url yapısı kısaltma veya düzeltme imkanım yok

wmaraci
wmaraci

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

arsinli adlı üyeden alıntı

aynı script'i kullanıp 6 ayda ilk 3 giren sitelerde var.hazır site olduğundan url yapısı kısaltma veya düzeltme imkanım yok

pm atıyorum hocam ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

xwebmaster xwebmaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İş Sahibi Değilim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 14 / 30
  • Ticaret 3, (%100)
google webmaster tools'u kullandınızmı ?

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
wordpress temalarından birini kullanın.

Yaziverdik Yaziverdik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 4, (%100)
Benimde domainim 1 yıl oldu, içinde 11 özgün yazı var ve sık güncellenmediği belli oluyor zaten. Backlinki yok, tanıtım yazısı yok ama Telefon İnceleme kelimesinde 1. ve 2. sayfada geziyor. Site imzadakidir, hevesim siteyi açana kadardı ama böyle olması beni sevindirdi. Süreyi uzatıp canlandırmayı düşünüyorum.

Anlayacağınız hevesiniz kırılmasın, wordpress alt yapısına geçmeye deneyebilir veya diğer aynı scripti kullanan sitelerde iletişime geçip çalışmalarını sorabilirsiniz.

Kafkef Kafkef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Iğdır
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 920
  • Beğeniler 601 / 130
  • Ticaret 22, (%100)
yeni kurmuş olduğum site 1 ayda backlink alarak googlede 1.sıraya çıkardım.

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Duşakabin hakkında 1000-1500 kelimelik uzun ve güzel bir makale yazıp en az 12 puntoluk bir yazıyla yayınla. İçinde duşakabin kelimelerini 10-15 kez kullan. Sonra 400-500 kelimelik bir makale yaz. Önceki yazdığın yazıda kullandığın duşakabin kelimelerine diğer makalenin linkini ver. Günde 1 yazı gir bir haftaya ilk 4. sayfadasın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al