-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhabalar.
Ben uzun zamandır bu forumda zaman geçiriyorum, gerçekten kalitesini bozmayan nadir forumlar arasındadır. En ufak bir sıkıntımızda, isteğimizde ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan admin, mod arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.
Wmaracı android uygulaması çıkarsa nasıl olur diye düşündüm kendi kendime, daha doğrusu ben ihtiyaç duydum diyebilirim.
Çalışan işyerinde boş zamanlarında telefondan bu siteye giren birisiyim, eminim bir çok arkadaş böyle yapıyordur. Android üzerinden bir uygulama ile aldıgımız özel mesajlar whatsapp gibi veya mackolik uygulaması gibi bildirim olarak gelse, uygulama üzerinden sade ve şık bir görünümde sitedeki konuları okuyabilsek, mesajlaşabilsek, konu açabilsek çok iyi olabilir bence.
Bunu bir istek, öneri olarak algılayacagınza eminim. En kısa sürede dönüş olacagından şüphem yok.
Tüm yetkili kişilere şimdiden teşekkür ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Merhaba,
WM Aracı için Android ve IOS uygulama hazırlama planımız var. Fakat bundan önce tamamlanması gereken işler var. Misal yakın zaman içinde WM Aracı sözlük yayına girecek. Ardından daha önce başladığımız fakat ara vermek durumunda kaldığımız WM Aracı E-Ticaret sistemini tamamlayacağız.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bunun için tasarlanmış hali hazırda WMARACI'nın da içinde bulunduğu tapatalk uygulaması var. Gayet kullanışlı olduğunu düşünüyorum ki başka bir uygulamanın hazırlanması ekstra maliyetten başka bir şey değil bana göre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence de ios ve android uygulaması olmalı. Bu uygulama içinde süreklilik sağlanması açısından bağış sistemi de olabilir.