-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ozi adlı üyeden alıntı
Elimde bir adet forum var :) çok sağlam yere getirdim 1 ayda. Hızlı bir şekilde içerik giriliyor özel tasarım entegre ediyorum. Tanıtımı yapıldığında patlamaya hazır. :) Hocam işin aslı umut heves amaç olacak.
İyi öyleyse görüşünüze saygı duyarım hocam ve projenize de ;) Ama şunu kabul edin ki eski forum ortamlarını tutturamazsınız. birçok üye içerikten işine yarayanı alır çıkar ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Forum olayı bitmedi, beceremeyen arkadaşların forum açması yüzünden bitti sanılıyor.
Bundan önce forum açarken bir bütçe, bir ekip gerekiyordu şuanda bu gerekiyor. Ancak şimdiki arkadaşlarımız ne ekip, nede bütçe olmadan forum işine el atınca sonu hüsran oluyor sonrada forumlar bitti deniliyor.
İstatistik yapılırsa eğer, açılıp kapanan blogların sayısı forumlardan daha çok.:rolleyes:
Bence mantıklı, eğer ele avuca alınacak rakiplerin yoksa ve oyun hakkında bilgin varsa girişebilirsin. Bu tarz forumlar paradan çok bilgiye bakıyor, bilgin varsa gidiyor yoksa kalıyor. Birazda çalışma arkadaşı bulursan tamamdır.:)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Forum işi bitmedi, 3 ay önce forum açtım şu an tekilim 2k, oyun forumu olduğu için minecraft bölümü de var :D kısacası açmayın bana rakip çıkmış olursunuz işime gelmiyor :D
Şaka bir yana minecraft forumu var zaten bir kaç tane hatta 10larca var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Heh asıl mesele o işine yarayanı için zorunlu üyelik ekletirsin. Hem kullanıcı kasarsınız hemde hit. Kalıcı olmasın her türlü yolunuzu bulursunuz.
Beyler eskiden forumlarda günde 4-5 saat geçirirdik sizin hanginiz şu anda wm aracı dışında bir forumda 2 saat kalıyor ?
Eskiden sosyal medya yokken forumlarda insanlar bişeyler öğreniyordu şimdiki gençlik ne çğrendi ? birilerinin suratının altına kırmızı şeride caps yapmayı.
eskiden bilgili adamlar vardı ? şimdi herkes hacker herkes webmaster.....
dahada artırabilirim. şimdi bir forum açtığınızda eski ortamı yakalayabilirmisiniz.... yakalarım veya yakaladım diyenler saçmalamayın....
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim bakış açım dar ama sizinki geniş öylemi ? bakış açısı sadece para üzerine olan birinin bakış açısının geniş olup ama diğerlerini düşünen adamın bakış açıs dar olan bir konu üzerine tartışmöaya gerek yok .
BAKIŞ AÇIM DAR SONUÇTA ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hocam arkadaşlara katılıyorum forum olayı eskidendi şimdi sadece webmaster konularında forumlara katılım var birde bilinen büyük forumlar mesela fdonanim gibi falan.Hiç girmemek daha mantıklı bu işe
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Hocam imzamdaki siteyi hazırlıyorum. Rakip olmayın bana :D. Hem blog, hem forum. Hangisi tutarsa artık :D.