Telepoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Danışman
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, internette bilet ararken ihtiyaca binayen çıkan bir fikir Türkiyede bulunan her otogarın içerisindeki bilet satış ofislerinin irtibat numaralarının bulunduğu bir site. Bundan önemlisi hangi yöne seyahat imkanları var bunu gösteren bir site kurmak istiyorum. Az önce baktım ığdıriçin bir tane firma bulamadım girmedik site kalmadı firma var sefer yok.
Benim gibi aynı durumdan muzdarip kullanıcıların derdine derman olacak bir proje kurmayı düşünüyorum.
Şunu belirteyim para kazanmak gibi bir düşüncem yok sadece bir eksikliği ortadan kaldıracak başvuru kaynağı oluşturmak. Zaten bu gibi bir sistemden para kazanılamaz kanaatindeyim çok deneme yapan olmuş galiba çoğuda yeni wm olan 15 lik ergen kesim hepside kapatmış siteyi.
Neyse bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var girmeli miyim ? Böyle bir işe
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
renklervecizgiler.com
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kardeş ığdırlı turizm ve bizim ığdır ığdırın başlıca otobüs firmaları. Şimdi metroda geldi rekabet başladı. Ama bahsettiğiniz gibi düzenli bir siteleri sefer bilgi sorgulamaları vs yok.. Bence proje güzel bir hizmet olur bir çok firmadan yardımda alırsın rahat.. Kazanmayacağım diye düşünme emeğinin karşılığını almak hakkın olmalı.. İnşallah başarılı olursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Jr. Software Developer
-
-
Ad Soyad
M** T**
-