-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, proje ödevim var lise 3 öğrencisiyim. Hocam film sitesi yapmamı istedi. Sadece fragmanlarını koyucam ve video koymayı öğrenmedik. Sitenin tasarımını ayarladım sadece çok az şeyler kaldı yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?
Non12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
web tasarımmı okuyosun?
filmleri vk.com embed koduyla ekleyebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web tasarım okuyorum. Sadece o değil bir kaç şey daha var.
Non12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım tahminimce bi tasarım çizdiniz bunu dreamweaver dan hazır bi şekilde döktünüz, web tasarım okuyanlar nasıl bu kadar az bilgi sahibi anlamış değilim ben web tasarım okumadığım halde kendim uğraşarak css-html, photoshop, script entegre vb. şeyleri rahatlıkla öğrendim hatta web tasarım okuyan arkadaşlarımdan daha bilgiliyim galiba okullarda doğru düzgün bilgi verilmiyo takıldığınız yerleri açıkca yazarsanız her türlü yardım ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programlama (öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lise'de web tasarım mezunuyum üniversitede bilgisayar programcılığı okuyorum. Maalesef okulda bilgisayar üzerine eğitim berbat. Okulda ne öğrendin dersen çok çok az şey öğrenmişimdir. Genel olarak kendimi geliştirdim şuan 30 kişilik bilgisayar programcılığı son sınıfında adam akıllı aktif olarak çalışacak eleman sayısı bir elin parmaklarını geçmez.O yüzden okuldan beklenen şeyler (En azından web tasarim - bilgisayar programcılığı bölümlerinden) çok fazla olmamalı .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende kendimi böyle birilerinden öğrenerek ve araştırarak geliştiriyorum. Yıllık ödevime bir kaç bilgisiyle yardım edecek birini arıyorum çok bir şey istemiyorumdur umarım. Ödevimi yapsın demiyorum yardımcı olsa yeter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
meslek liselerinde çok sorundur. bir anadolu lisesinde okumama rağmen meslekteki arkadaşımın c# ödevini yapmıştım. internetteki videolu anlatım siteleri dışında bir kaynak yok bu konu için