-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz dizi sitesi açtık yaklaşık 5 kişiyiz şuanda bir vds kiraladık yaklasık olarak 2600 kadar bölüm var şuanda toplamda sormak istediğim şey ise sizce tüm dizileri tek tek altyazılarını gömüp site reklamını basarak hepsini kendimizmi upload edelim ( çok uzun sürecek gibi 2600 bölüm var dediğim gibi) yoksa önemli dizilerinin bölümleri yükleyip diğerlerini farklı sitelerdenmi çeksek ve bunun bir zararı olurmu başka siteden çekmenin önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İmkanınnız varsa kendiniz yapın kendinize özgün olursa piyasada tutulma oranınız yükselir.
farklı sitelerden çeken site iş yapmaz benim gözümde. ayrıca google de özgünlüğü sever ;)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Bizde açmıştık yine 5 kişi yaklaşık 2 ayda 2.5k index almıştık benim size tavsiyem ağırlıklı olarak tutan dizilere önem verin yani bitmiş sezon finali vermiş dizileri diğer sitelerden çekin ama devam eden dizilerin sessizlik olan sahnelerine sitenizin reklamını yapacak şekilde kendiniz upload edin. Eski bölümlerden hit kazanmanız yeni bölümlere oranla çok çok düşük olacaktır buna mukabil eski bölümlerle uğraşmayın yalandan yere onları hemen çekin gitsin yeni bölümlere odaklı olan her zaman kazanır. Bu benim görüşüm
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarınız için teşekkürler.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
DivX içinde Format Factory programını şiddetle öneriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Format factory kullanıyorum zatende fakat yavaş oda.Diğer arkadaşlarında önerilerini bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Dizi sitesi çok, çoğu kişi zaten bildiği siteye giriyo diziyi izlemek için. Eğer hepsini tek tek yüklersen ve site tutmazsa emekler boşa gider. Bence eskileri başkalarından al, bi yerden sonrasını kendin yükle. Sonuçta izleyen kişi reklama bakıp 'diziyi bu eklemiş bu siteyi kapatıp ordan izliyim' demiyo :) Yani ben demiyorum :) Kısacası sana zararı olmaz başka sitelerden almanın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
google özgünlüğü sever evet dizilerde sen oynuyorsan yada sen çekiyorsa doğru bir düşünce ama zaten başkasına ait olan bir şeyi alıp sitenizde yayınlayacaksanız pek bir önemi yok sadece açıklama ve bölüm açıklamalarını özgün yapmanız yeterli olacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet bende öyle düşünüyordum o halde önemli-bilindik-izlenen-ünlü dizileri biz upload edelim geri kalanı farklı yerlerden çekelim belli bir kitle oluşturdukdan sonrada yavaş yavaş başka sitelerden çektiğimiz dizileride upload ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Önemli dizilere ve her hafta yeni eklenen bölümlere kesinlikle kendi sitenizi yapın. Eskilerdense önemli gelen hitlere göre bakın en çok hangisi ilgi görüyor onları yapın. Diğer eski dizileri başka yerlerden çekin fakat ilerleyen zamanlarda video bozuk (silindi) diye bildirimler geldiğinde yenilerken kendi sitenizi yazarak yapın.