lostyazilim
tr.link

Aşırı Kaynak Kullanımı Nedir?

7 Mesajlar 1.612 Okunma
lstbozum
tr.link

Yusufberki Yusufberki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 11 / 39
  • Ticaret 28, (%96)
Merhabalar http://yusufberki.com sitemin hostingini isimtescil üzerinden sağlıyorum. Suspended hatası aldım ve mesaj yazdım bana gelen cevap:

"Sayın müşterimiz ; Web siteniz üzerinde aşırı kaynak kullanımı olduğu için projeniz sunucu tarafından otomatik olarak durdurulmaktadır. Eğer projeniz üzerinde iyileştirme işlemi yapmazsanız ilerleyen süreçlerde aynı problem tekerrür edebilir..."

ve VDS sunucu alma önerisi şeklindeydi burda aşırı kaynak kullandığımı ve iyileştirme işlemi yapmam gerektiğini söylediler de ben bir şey anlamadım. Yardımcı olurmusunuz lütfen

Youtube: Kod Dershanesi
wmaraci
reklam

emotionx emotionx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,
Sorununuz düzelmiş incelediğimde. Aşırı kaynak kullanımının açılımı şöyle oluyor;
Hosting firmanızın sunucusunda bulunan Ram, İşlemci v.b. aygıtların web sitenizdeki bulunan kaynak kodların yanlış mantıkla yazılması sebebi ile ortaya çıkan bir durumdur genelde. Yanlış mantıklı kod nedir derseniz. Örneğin yanlışlıkla sürekli döngüye geçen bir fonksiyon kullanmış olabilirsiniz.

Yusufberki Yusufberki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 11 / 39
  • Ticaret 28, (%96)
Peki seo analiz seo hatalarını gösteriyor mesela aynı bu şekilde hataları bulan bir sistem var mı? Ben nerden bulabilirim bunları? İncelemekle bitmezler :)

Youtube: Kod Dershanesi

thesefiks thesefiks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)
Aslında benim de basima gelen bir problemdi. Nedense isimtescil hosting almak gibi bir hata yaptigim zaman basima geldi sürekli . ne yaptiysam duzelmedi ve başka firmaya geçtim problem olmadi. İsimtescil pismaliktir (hosting ile alakali)

www.sefikselli.com
wmaraci
wmaraci

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam cache eklentisi kullanın etkili oluyor Türk yapımı var sitemde'de kullanıyorum çok kaliteli ve her geçen gün yeni özellik geliyor

Eklenti: http://wordpress.org/support/plugin/wp-fastest-cache

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Emre19 adlı üyeden alıntı

Hocam cache eklentisi kullanın etkili oluyor Türk yapımı var sitemde'de kullanıyorum çok kaliteli ve her geçen gün yeni özellik geliyor

Eklenti: http://wordpress.org/support/plugin/wp-fastest-cache

Bu eklenti ve wp super cache eklentisi tam olarak ne işe yarıyor? CPU sorununa çözüm olarak eklentiyi gösteriyorlar, yalnız kurulumu diğer basit eklentiler gibi değil, kurulumu nasıl yapabilirim? Bu bilgileri verirseniz çok iyi olur

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Bu eklenti ve wp super cache eklentisi tam olarak ne işe yarıyor? CPU sorununa çözüm olarak eklentiyi gösteriyorlar, yalnız kurulumu diğer basit eklentiler gibi değil, kurulumu nasıl yapabilirim? Bu bilgileri verirseniz çok iyi olur

Hocam bunu ftp den yükleyin ve eklentiler bölümünden aktifleştirin saol menüde çıkıcaktır ayarları çok kolay yeni başlayan biri bile yapar isteğinize göre ayarlayın arada sırada girip önbelleği temizleyin yeter

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al