lostyazilim

Arama Motorlarından Whois Backlink Almak

5 Mesajlar 1.232 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, son bir iki hafta içerisinde bu güzel forumumuzdan iki kişiyle ufak iki seo paketi için anlaşmıştım. Raporlarını inceleyince özellikle whois backlink metinlerine bakınca gördüm ki arama motorlarına ait onlarca site var. Peki bunlar whois backlink niyetine geçiyor mu arkadaşlar?

Örnek vermek gerekirse siz benimle anlaşıyorsunuz 200 whois backlink için. Ben de size google images videos normal arama docs vs gibi yerlerden, bing den yandex'ten size whois backlink veriyorum nasıl mı? İşte şöyle:

google'ın bir arama query'si var hepimiz biliyoruz. Bu url'ye domainadi.com yazıyorum whois backlink vermiş oluyorum. Bir nevi google'ı açıp site:domainadi.com yazıyorum ve whois backlink veriyorum. Sizce whois backlink sağlamış oluyor muyum?

Hatta ne yapıyorum biliyor musunuz? Çincesinden bilmemnecesinden arama motorları buluyorum. Aşağıda bir liste yaptım sizin için bu arama motorlarını:

[*]soso.com
    [*]sogou.com
    [*]search.cnki.net
    [*]topsy.com
    [*]yahoo :D
    [*]baidu en ünlüsü zaten
    [*]pic.sogou bu da sogonun görsel aramaları
    [*]youdao.com

Şeklinde bir arama motoru listem var. Bunların normal, video, resim query'lerinin içine domainadi.com yazıyorum ve size 200 whois backlink raporumun içinde sunuyorum. Bunun için de sizden para alıyorum. Sizce parayı hak ediyor muyum? Sizce whois backlink sayabilir misiniz bunları? Lütfen dersem sayabilir misiniz?

wmaraci
reklam

wolveron wolveron ozgurlukicin.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 21, (%95)
:) esprili bir eleştiri olmuş. Aslında whois backlink yerine direkt arama motoru kayıt desek daha doğru olur. Tabiki arama motoru kaydı önemlidir, ama bu hizmeti çoğu web sitesinde ücretsiz yapabilirsiniz.Search engine submit aracı şeklinde bakılırsa görülecektir.

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

wolveron adlı üyeden alıntı

:) esprili bir eleştiri olmuş. Aslında whois backlink yerine direkt arama motoru kayıt desek daha doğru olur. Tabiki arama motoru kaydı önemlidir, ama bu hizmeti çoğu web sitesinde ücretsiz yapabilirsiniz.Search engine submit aracı şeklinde bakılırsa görülecektir.

Ben arama motoru kayıttan bahsetmiyorum, ki arama motoru kayıt ile elime ne geçecek. Baidu beni hızlı index alsa ne yapayım index almasa ne yapayım? Hizmet whois backlink adı altında satılıyor, 200 linkin ŞAKA YAPMIYORUM 150 civarı böyle.

Kalan 50'de ne var peki? Siz düşünüyorsunuz ki onlarda en azından linkim vardır. Hayıır, onlar da saçma sapan analiz siteleri. Link vermiyorlar, veren 5 10 tanesinin index alıp almadığını Allah bilir :)

wolveron wolveron ozgurlukicin.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 21, (%95)
Burada yeni site açmış arkadaşlara bir uyarı yapmak lazım tabi. Hizmet alırken daha dikkatli ve daha çalışkan olmak lazım. Aynen çalışkan olmak lazım diyorum çünkü çoğu çalışmalar, az biraz gayret ile kendi başlarına yapılacak hizmetlerdir. Bu şekilde ilk adımlarını atmış olurlar ve belli bir mesafe katetmiş olurlar. Bundan sonra rekabet tarafında seo uzmanlarından destek alırlar veya iyi inceledikleri bir paket uygulaması yaptırırlar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

wolveron adlı üyeden alıntı

Burada yeni site açmış arkadaşlara bir uyarı yapmak lazım tabi. Hizmet alırken daha dikkatli ve daha çalışkan olmak lazım. Aynen çalışkan olmak lazım diyorum çünkü çoğu çalışmalar, az biraz gayret ile kendi başlarına yapılacak hizmetlerdir. Bu şekilde ilk adımlarını atmış olurlar ve belli bir mesafe katetmiş olurlar. Bundan sonra rekabet tarafında seo uzmanlarından destek alırlar veya iyi inceledikleri bir paket uygulaması yaptırırlar.

Cidden merak ediyorum, biri bu yapılanın yararı olduğunu düşünüyorsa anlatsın ve ikna etsin beni. Yoksa düşündüğüm gibi boş bir iş yaptıklarını, yalan söylediklerini, yanlış iş yaptıklarını söyleyeceğim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al