-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar, belli bir tarihe kalan süreyi ve/veya belli bir tarihten ne kadar süre geçtiğini gösteren bir "zaman sayacı" eklentisi bilen var mı? Çok zamandır aradım ama bulamadım sonra vazgeçmiştim. Şimdi de buradan sormak istedim. Örnek bir site de gösterebilirim kafasında mevzu canlanmayan arkadaş varsa. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu sayaç eklentisini farklı sayfalarda kullanmak istiyorum bu arada. Yani bir yazıda "yds ye kalan süreyi gösterecek" diğer bir sayfada "benim doğum günüme kalan süreyi" bir başka sayfada da "2014 yerel seçimlerin üzerinden ne kadar geçtiğini". görsel olarak da tatmin etmesi şart.
Eğer böyle bir eklentinin varlığından haberdar birisi varsa yardımcı olsun lütfen.
Elimden Geliyor
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eklenti olarak var mı bilemiyorum ama "javascript geri sayım sayacı" şeklinde aratırsanız görsel açıdan zengin birçok örnek mevcut.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu hortlatıyorum ama banada böyle bişey lazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar şu tarz bi eklenti arıyorum aradım bulamadım. Sizden yardım istiyorum. Ben yazılarının içine kampanya bitiş sürelerini koyuyorum. Bitişe yakın kampanyaları wordpress sidebar kısmında ilgili yazıyla beraber göstermek istiyorum mesela a ürünün kampanyasının bitmesine 13 saat 9 dakika 20 sn gibi böylece siteyi ziyaret edenler Bitişe yakın kampanyalardan haberdar olacak yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Ek Olarak: arkadaşlar eğer ücretli olarak yapabilecek kimse varsa dönüş yaparsa çok memnun olurum