-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar ;
Şimdi ben bi blogger açtım.Ama bloggerin iç yapısı hack içeriğine dayalı yani hack yapmak için programlar falan paylaşıcam çünki şuan çoğu kişi bunun peşinde kısa sürede iyi yerlere geleceğine eminim ama bunun için google bloggeri kapatır mı aklıma takılan bu bilen varsa bu konuyu açıklayabilir mi ?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ne hack yapan ne paylaşan hayatımda sevmedim.
Sen uğraş çabala emek ver site yap sonra .... biri gelsin siteni tüm emeklerini hacklesin
belkide benim sitem bir aile geçindiriyor belki cep harçlığım belki cocuguma mama alıyorum o siteden gelen parayla !
ben beddua etsem acaba hack yapana bunlara ön ayak olanlara tutarmıki bedduam ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
reklam alırken sıkıntı yaşarsın, denetim olursa siten kapanır, şikayet edilirsen siten kapanır
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Furkan Akman adlı üyeden alıntı
Benim amacım siteleri hackletmek falan değil sadece onlara bir kaç program paylaşacağım ve anlatımlar yapacağım.Sitemdede belirteceğim türk sitelerine saldırı yapanların cezalarını.
zaten web aleminde ekmek kazanan bir türkler var
Almanda aynı siteden ekmek yiyor
rusda kırgızda italyanda iranlida suriyelide vs vs
İnsanların rızkını kesmek veya onlara zarar vermek türklüğüne göre ayrılmıyor ki ?
İnsan insandır.
Ne demiş Bizim Yunus? " Yaratılanı severim Yaratandan Ötürü." ;) fark etmiyor milleti.. zarar veriyormusun sonuçta önemli olan orası
Ekleme olarak: Madem amacın site hackletmek değil. o zaman açmayacaksın öyle bir site olay bitecek bişey biliyorsan kendinde kalacak ne zamanki vatanın birliğine milletin bölünmezliğine karşı bir site var o zaman devreye gireceksin. şahsi düşüncem
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
kapanmaz arkadaşım. cod3r adlı Türkhacktem için çalışan ve hack yayınları yapan ünlü bir blog var. Kapansaydı o kadanırdı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zaten hackerlerin blogları ya wp yada blogger üzerinde... Bence hiç bir şey olmaz ayrıca kendi güvenliğin açısından da bloggerde kafan rahat olur...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...