-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ui designer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar elinde wordpress botu olanlar 10 20 bişi atarak satın alacağım çok veremem. ama güvenilir ve temiz bot arıyorum. birde hangi konularda olduğunu pm ile söylerseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@faraway Merhabalar
ilk once sunu belirtseydınız ( Ben ne istiyorum ) ???
İkinci olarak su ( yardim alabilirmiyim )
Ücüncu olark Su ( Yeterince Gerektigi Kadar arastırma yaptım mı ) ???
Kusura Bakmayın Sevkinizide hevesınızıde kırmak ıstemem ama USLUP yanlis yardim GEC gelır bence.. Neden mi ? Kımse 1o 2o atar bu bana demez; bu FORUM'da ... Arayısınızı bulmanız dılegım ıle ... İyi calısmalar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ui designer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress botu olanlar için yazmıştım ayrı bir bot isteğim yoktu arkadaşım birde evet araştırdım hiç çalışan adam gibi sağlam bot yok botu yazan kendi sitesine de çekiyor neyse bu farklı bence birde üslup olarak pm ile dönüş yaparsanız sevinirim demiştim bunda üslüp sorunu olduğunu sanmıyorum. Bot satanlar var zaten 10 20 liraya evet fiyat konusunu buraya yazmam belki iyi görülmemiş olabilir o konuda haklısın neyse görüşlerin için saol.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ne botundan bahsediyorsunuz öncelikle onu söyleyin ona göre isteyenler teklifini versin size
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ui designer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam sağlık olur haber olur resim olur güzel sözler olur bunun gibi botları aslında sizin varsa söylerseniz bir çoğu işime yarayabilir o yüzden söylemiştim teşekkürler