-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de değişti evet ama şuan bir sıkıntı görmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Burada Önemli Olan Nokta, Google Webmaster Tools'ta Nasıl Bir İşlem Yapılması Gerekiyor. Hazırda Bulunan Sitemap.xml dosyamız mevcut, bu güncelleme sonrası, yeni oluşan sitemap dosyalarını webmaster tools a Manuel Ekleme Yapılmalımıdır? Yapılırsa Zararı Yada Faydası Ne Olur. Yapılmazsa, Bir Sıkıntı Olurmu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende birşeye dikkat ettimde bu sitemap tan sonra tag lar indexlenmiyor sizde de aynı sorun varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Google XML Sitemaps'te bu aralar bir sıkıntı var. Geçenlerde 2 gün içinde 2 güncelleme aldı, sonra olanlar oldu.
Benimki de bozulmuştu, root'tan site haritasını sildim, tekrar güncellemek için panelden ayarları açtığımda güncelleme linki kaybolmuştu. Ben de All In One SEO'nun site haritasını kullanmaya başladım. Şuan bir sıkıntı gözükmüyor: blizzardturk.com/sitemap.xml
Gerçi AIO SEO'nun da öncelik sıralaması her yazıda farklı gözüküyor ama Google XML Sitemaps gibi bozuk vermiyor en azından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim site haritası da sizinki gibi. Arama yapıyorum site haritasında son eklediğim konuların tagları çıkıyor ama google da son zamanlarda ekledigim konular tag olarak indexlenmiyor bunu fark ettim. Büyük bir sorun aslında ama çözümü ne bilmiyorum. Bende hem all in seo var hem normal sitemap var çakışıyor ondan mı anlamadım gitti