-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere sitemize gelen ziyaretçi sayısının yükselmemizde önemli faydaları var. Şu an siteme ziyaretçi çekmek için yeni bi yöntem buldum fakat bu yöntem google üzerinden değil direk hit olarak. Organik hit değil kesinlikle. Ziyaretçiler sitemi tıklıyor ve giriyor. İllegal bi yöntemde değil. Fakat direk hitin Google'de yükselmemde faydası olurmu acaba merak ediyorum. Boşamı emek harcıyorum yoksa bir haftadır gece gündüz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Organik olmayan hitler (Proxy, Bot) Sitenize zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Eğer adsense hesabınız da varsa Banlanma olasılığı çok yüksek. Googlede yükselmeniz için kullanıcıların google üzerinden sitenize gelmesi ve sitenizde/yazınız da zaman geçirmeniz lazım
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hayır ziyaretçi çekme yöntemimi bi nevi yorumlarda site tanıtımı gibi düşünün fakat daha farklı bi yöntem geliştirdim. Bot yada proxy değil. Mesela şuanda 200 küsür kişi sitemi geziyor. Fakat bu ziyaretçiyi google üzerinden çekmedim. Google üzerinden gelenler 5-10 kişi civarıdır. Ziyaretçiler gerçek şahıs... Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Siteye giren kullanıcılar gerçekse ve site üzerinde zaman geçirip, içeriklerle ilgileniyorlarsa direk olmasında hiçbir sakınca yok. Bu yöntemin doğal bir yöntemse uygula doğal değilse uygulama.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anladığım kadarıyla sosyal medyadan gelen ziyaretçi tarzı ziyaretçileriniz mevcut. sitenize olumlu yönde faydası olacaktır. Ancak dikkat etmeniz gereken adsense konusu bence. googlenin ne yapacağı belli olmuyor. Facebook veya twitter'den gelen ziyaretçilerden bile hesap banlar oldu google
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Mağara Adamı teşekkür ederim adsense konusunda. Peki bu ziyaretçilerin pagerankın artmasında faydası olurmu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Pagerank değilde Alexa sıralamasına etkisi olur. Pagerank ziyaretçiden bağımsızdır. Backlink ve site içeriğinin özgünlüğü ile alakalı. Alexa ise sitede gezilen sayfa ve sitede gecirdikleri süre ile alakalıdır. Alexa sıralamasının iyi olması Pagerank'ın yüksek olmasından çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizi beğenen kişiler bir süre sonra Google'dan arayarak girecektir zaten. Faydası olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Birde bunu dene :D Bak bakalım hitin ne oluyor. Adsense zararsız.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
adige
jinepsmedia.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Referer olarak google zaten nerden geldiğini inceliyor, direk hit değil seninkisi.Eğer bir ağ sistemi olduğunu tespit ederse gerekeni yapar.