bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Alan adın kötüye kullanımdan GoDaddy tarafından kapatılmış. Bu durumu açıklar nitelikte godaddy'e bir e-posta gönder. Tekrar açma ihtimalleri var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence de tekrar açma ihtimallerinin olması lazım alanadı senin sonuçta kötüye de kullansan alanadı senin.
bilginu
Seo, php, html, marketing professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İletişim bilgilerinizi onaylayın şeklinde bir mail aldım şimdi. Onayladım ve adamalar domaininiz hesabınızdan basarıyla silindi şeklinde cevap attılar. Ne biçim birşey bu alanadı üzerine birsürü masraf yapıldı. Alışveriş scripti sadece bu alan adına lisanslı, bir sürü para harcandı domain transfer filan yapmaazmıyım godaddy ye mahkummuyuz. Canları sıkılınca kapatıyorlar.
Dear Certified Domain Customer,
A change has been made to one or more of your contacts for the following certified domain:
LEATHERLOVELY.COM
For the domain to remain a Certified Domain, we must first verify that the contact information is still accurate. Please follow the instructions here to validate your contact information.
cevap ta bu
Dear nuray olcay isik,
This notice is to inform you that the items listed below have been deleted from your 45017750 account:
Private Registration Services: LEATHERLOVELY.COM
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domain benim degilmi arkadaş ister kötü kullanırım ister iyi .. sevmedim bu godaddy i isimtescilden şaşmam heralde...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
bilginu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Böyle bir şey yok ya, adamlar para istiyorlar tekrar açmak için ne alçak bir şirketmiş bu ya. 98den beri bircok yerden domain aldım böyle birşeyle karşılaşmadım. Bunlar cok büyük güvenlir olsun diye sectim. Bedava nasıl kupon dagıtıkları anlaşılıyor.
If you are unable to provide proof of opt-in and still wish to remain a Go Daddy customer and reactivate your domain name you must reply to this message with the following:
A. A statement that you will not send email advertisements or promotional mailings to any individual that has not previously requested this information from you or your company.
B. Authorization for GoDaddy.com to charge the credit card on file for your account a $199 non-refundable reactivation fee.*
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Harita Müh.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerekçelerini ispat etmelerini isteyin ve sanırım mailleşerek çözülemez bu durum,
ingilizceniz iyi ise telefonla görüşün.
Zamanında benim domainim üzerinden phishing yapıldıgı tespit edilmiş ve hesabım askıya alınmıştı, gerekli bilgileri temin ettim,benim olmadıgım anlaşıldı ve durum düzeltilmişti.
ben sorunu hosting şirketimle hallettmiştim.
AkrepAdam.com
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siz kuponla felanmı aldınız bu domaini ? 199$ yuhh..
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
bilginu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İndirim kuponu kullandım toplu alışverişte ama bunun onla pek ilgisi yok. İki secenek var deniyor mail attıgınız kişinin sizden mail almak istediğini kanıtlayın 75 dolar dosya ücreti vardır diyor. Yada birdaha yapmıycam deyin 200 dolar ödeyin diyorlar. 10 tane daha domainim var godaddyde ve hostingim. Domaini tasıyamzmıyım baska biryere
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Harita Müh.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
transfer bedeli ödeyerek tasıyabilirsiniz.
bu ecnebiler her durumda sizden para koparacaklar gibi..
geçmiş olsun.
AkrepAdam.com