Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Bildiğim kadarı ile youtube için Adsense almanız gerekmiyor, sadece farklı bir gmail hesabı ile youtube kanalı oluşturuluyor, Kanal oluşturduktan sonra ayarlar kısmında gelir elde etmeniz için bir panel var onu aktif ediyorsunuz, konu ile ilgili gmail hesabınıza bir mail geliyor, olumlu yada olumsuz, dikkat ettikleri şey oluşturduğunuz kanalın ziyaret oranı,
Ek Olarak: Ayrıca Türkiye için Reklamlardan gelir elde etme kapalı, farklı bir ülke deneyin Almanya Amerika gibi,
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Benim kendi kanalım var, Ayrıca sitelerim için farklı bir adsense hesabım var, örneğin kadinlarclubu.com da farklı bir adsense hesabı var, kanalım ile ilişkilendirmedim, youtube kanalında ise sadece gmail hesabı var, ücret alma kısmını gene aynı şekilde youtube sayfası üzerinden yaptım, Siz eşleştirmek isterseniz eşleştirebilirsiniz
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam adsense hesabınız ile youtube hasaplarınız farklı olsun. Youtube ban yerseniz adsense iniz durur. Yeni bir kanal açıp aynı adsense den devam edebilirsiniz. Öncelikle kanal oluşturun sonra kanal ayarlarından adsense başvurusu yapın. Hangi hesapla adsense alacaksınız diye soruyor, orada yeni hesap ile diyin ve yeni hesap bilgilerini girin. Çok lısa sürede genelde onay alıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Çıkmaz hocam millet 20 tane spam kanal açıyor tek bir adsense hesabına bağlıyor. Bot ile videoları kanalına çekiyo kanal ban yerse diğer kanallardan devam ediyor ama adsense hesabı aynı.
Ek Olarak: Ama yinede çok kısa sürede onay alıyor youtube dan adsese başvurusu yapıp yeni adsense almanızı tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Haklısınız öylede bir risk var. Dediğiniz gibi yapın sıkıntı olacağını sanmıyorum