-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hostinger çünkü web sitem aşırı yoğunluktan çökse ertesi gün sorunsuz açılıyor bir çok firma ile çalıştım site cpu sınırı geçtikten sonra komple kapatıyorlar
Ek Olarak: ha birde destekleri çok güzel
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.gunceltarifler.com
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Guzel.net.tr
2007'den beri kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2010 yılından beri Netinternet'i kullanıyorum. O günden bu yana 2 saatlik bir kesinti yaşadım oda planlı olarak yapılmış bir kesinti. Teknik Destek'e puan vermem gerekirse eğer 10 üzerinden 9u hakediyor benim gözümde. Tabii ki piyasa da bir çok kaliteli firma var fakat Netİnternet'in hizmet alanı çok geniş ve kurumsal olarak çok ileride bir firma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
6 aydır Speed'teyim daha 1 hatalarını veya aksiliklerini görmedim. Çok iyi hostları var. Ucuz ve kaliteliler.
yy34
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ixirhost kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım ben de.Tavsiye ederim
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknik destek, ilgi alaka, taleplere geri dönüş hızları ve yardımcı olmaya gerçekten istekli bulduğum için , fiyat performans karşılaştırması yaptığımda bana daha uygun olduğu için Natro'yu tercih ediyorum uzun süredir kurumsallığı da tabi çok önemli benim gözümde.
Tolgac
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çokça firma yorumları okudum. Her firmanın farklı farklı yönleri çok iyi deniyor. Ama bir web site yaparken en çok hosting firması ile iletişimde olunuyor.
Bilmediğimiz tarzda sorunlar çıkabiliyor yapamadığımız bizden kaynaklı şeyler olabiliyor. Bu yüzden benim açımdan en önemli kriter destek kriteri.
Çünkü firmalar sadece destek konusunda değişken olabiliyor aksine kullandıkları çoğu sunucu aynı zaten. Alt yapı desen zaten bir eli doldurmayacak kadar internet alt yapı sağlayıcısı var. Ki bu ankette bazı firmalar yine aynı ankette bulunan bazı firmaların bayisi zaten.
Destek konusunda benimle şu zamana kadar en iyi ilgilenen firma natro oldu ve Özellikle windows linux geçişlerini çok beğeniyorum çok avantaj sağlıyor bana.
Adını vermek istemediğim bir firma alan adımın bana transfer kodunu bile vermedi. Ve ankette bulunuyor neyse.
2 kişi bu mesajı beğendi.