lostyazilim
tr.link

WP Teması Kodlayabilecek? Gelir %50 Paylaşılacak

5 Mesajlar 743 Okunma
lstbozum
tr.link

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar ailemle biraz aram bozuk maddi gelirime el koydular 5 kuruşsuz dolanıyorum ortada elimde çok güzel psd temalar kendi çizdiğim ve başka temalardan ilham alarak yaptığım.Bir şey sormak için bu konuyu açıyorum.
WP için bu temaları uyarlayıp satacak bir arkadaş var mı diyelim 40 tl sattık yarısı onun yarısı benim olacak ben burada olanlara güveniyorum.Satışı yaptıktan sonra 20 tl parayı paypal hesabıma ben alacağım gerisi ona amacım olan para miktarına ulaşınca gelen gelirin tamamını o arkadaşa bırakacağım.

Benle ortak olmak isteyen var mı temalar wordpress için yapılacak genel tarz sade blog temaları ailem pc'mide elimden aldığı için ara ara telden yada internet cafeden giriyorum.PC ye geçtiğim zamanda temaları yollayacağım ortak olmak isteyen olursa.

Ortak olmak isteyenler pm atabilirler.yaklaşık birlikte 4-5 tema yapmayı planlıyorum.Gelir dediğim gibi yarı yarıya bölüşülecek bana lazım olan miktara ulaştıktan sonra gelirin geri kalanını kendisine bırakacağım arkadaşın.
Temalar satılacak tanıdık vs kimseye bedava gibi bir şeyle verilmeyecek.Arkadaşla tema yaptıkca ben yenisini vereceğim tabiki daha sonra ki temalarda ona düşen pay artacak 2-3. temadan sonra 50 tl kazandık diyelim 30 tl ona 20 tl bana şeklinde paylaşacağız.Tek konuyu burada açıyorum buradaki arkadaşlar genelde güvenilir oluyorlar.

Aradığım tek şart onla anlık konuşabileceğim sosyal medya hesabı ve ya skype hesabı ve güven vermesi olacak.Birlikte iyi gelir kazanabileceğimizi düşünüyorum.

İnternet cafe den yazdığım için psd resimlerini atamıyorum tekrar elime geçince bilgisayarım anlaşırsak biriyle ona özelden atarım
Kolay gelsin herkese

wmaraci
reklam

Ecancan Ecancan Paylaşmak Güzeldir Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)
Css kısmı hazır olsa ortak olabilirdim. (Css kısmı yorucu oluyor. :) )

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
Ben hiç yapamıyorum html css temayı wp yapabilirim bi ölçüde ama kodlama 0 bende cizimde hoş durmayan yerler kodlanirken düzeltilir diye pek kafaya takmadim tasarımlarım 1024-1500 civarı genelde

Ecancan Ecancan Paylaşmak Güzeldir Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)
Tasarımlarınızı görmek isterim.Ancak dediğim gibi css sıkıcı ve yorucu. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
hocam tabiki görün ama pc ye giremiyorum dediğim gibi izin alana kadar ortak olmak isteyen ayarlarsam girer girmez atarım her halükar psd atacağım css yapamıyorum atınca vaz geçebilirler zaten ilk önce resim sonra psd

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al