Arkadaşlar ailemle biraz aram bozuk maddi gelirime el koydular 5 kuruşsuz dolanıyorum ortada elimde çok güzel psd temalar kendi çizdiğim ve başka temalardan ilham alarak yaptığım.Bir şey sormak için bu konuyu açıyorum.
WP için bu temaları uyarlayıp satacak bir arkadaş var mı diyelim 40 tl sattık yarısı onun yarısı benim olacak ben burada olanlara güveniyorum.Satışı yaptıktan sonra 20 tl parayı paypal hesabıma ben alacağım gerisi ona amacım olan para miktarına ulaşınca gelen gelirin tamamını o arkadaşa bırakacağım.
Benle ortak olmak isteyen var mı temalar wordpress için yapılacak genel tarz sade blog temaları ailem pc'mide elimden aldığı için ara ara telden yada internet cafeden giriyorum.PC ye geçtiğim zamanda temaları yollayacağım ortak olmak isteyen olursa.
Ortak olmak isteyenler pm atabilirler.yaklaşık birlikte 4-5 tema yapmayı planlıyorum.Gelir dediğim gibi yarı yarıya bölüşülecek bana lazım olan miktara ulaştıktan sonra gelirin geri kalanını kendisine bırakacağım arkadaşın.
Temalar satılacak tanıdık vs kimseye bedava gibi bir şeyle verilmeyecek.Arkadaşla tema yaptıkca ben yenisini vereceğim tabiki daha sonra ki temalarda ona düşen pay artacak 2-3. temadan sonra 50 tl kazandık diyelim 30 tl ona 20 tl bana şeklinde paylaşacağız.Tek konuyu burada açıyorum buradaki arkadaşlar genelde güvenilir oluyorlar.
Aradığım tek şart onla anlık konuşabileceğim sosyal medya hesabı ve ya skype hesabı ve güven vermesi olacak.Birlikte iyi gelir kazanabileceğimizi düşünüyorum.
İnternet cafe den yazdığım için psd resimlerini atamıyorum tekrar elime geçince bilgisayarım anlaşırsak biriyle ona özelden atarım
Kolay gelsin herkese