-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle iyi bir teman var.bir sinema izleyicisi olarak sana ilk önerim sitene pop alt reklam alma.ben girdiğim film sitelerinde ilk buna bakıyorum.bazıları olayı o kadar abartmış ki filmin linkini buluncaya kadar siteyi terk ediyorum.elimden geldiğince de girmiyorum.bir diğeri de çoğu film sitesinde yer alan müstehcen reklamlar..ailenle film izlemek istiyorsan hangi birini kapatacağını şaşıyosun.diğeri de sürekli güncel kal ve sosyal medyayı iyi kullan...
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
genchakan adlı üyeden alıntı
öncelikle iyi bir teman var.bir sinema izleyicisi olarak sana ilk önerim sitene pop alt reklam alma.ben girdiğim film sitelerinde ilk buna bakıyorum.bazıları olayı o kadar abartmış ki filmin linkini buluncaya kadar siteyi terk ediyorum.elimden geldiğince de girmiyorum.bir diğeri de çoğu film sitesinde yer alan müstehcen reklamlar..ailenle film izlemek istiyorsan hangi birini kapatacağını şaşıyosun.diğeri de sürekli güncel kal ve sosyal medyayı iyi kullan...
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: dashner (13.06.2024 18:58)
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitedeki arka plan resmini kaldırsan iyi olur feci kasıyor... Sadelik en iyisidir. Hem hızlı olur hemde kullanışlı. Görüntüye çok önem vermene gerek yok. Derli toplu olsun yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
recepbedir adlı üyeden alıntı
ben aynı şekilde güncel tutuyorum, öğrenmek istediğim şu;
site kaç yaşındayken 75bin tekil hiti oldu ? seo yaptırmadan google'dan nasıl ziyaretçi kazandınız.
Sadece 2 ay. Keremiya temasının düzenlenmiş halini kullandık. Gram seo çalışması link kullanmadık. Yeni açtığımız için düzenli olarak her gün 10 - 15 tane film ekledik. Eski filmlerde dahil olmak üzere.
digibakers.com - the power of thinking small...