Jih4d adlı üyeden alıntı
Daha doyurucu ne yorum bekliyorsunuz? Hacklink yıllardan beri var ve olmaya devam edecek. Hacklink olmayan ve para kazancı sağlayan hiç bir sektörde normal kasan site yok. Namuslu bir şekilde site kasacağım diyorsanız böyle konu açmanız yersiz, bence tabii.
Yani hacklink olduğuna kanaat getirdiysek yorumunuzda bir sorun yok benim için. Konuyu açma sebebim buydu, zaten hacklink dedik ve bunun ardını konuşuyorsak tamamdır. Fakat hacklink değildir diye bir hüsnü zanda bulunuyordum o yüzden.
Bunlar hak yiyor açıkçası, ekmek parası kazanıyorlar bu yolla ve cidden iyi bir paranın döndüğü sektör.
Pm gönderildi cevap bekleniyor.
Furkan Akman adlı üyeden alıntı
Beyler hacklink çalışması 10 siteden 8 i kullanır ama bunu kimin yaptığına bağlı her işin bi uzmanı var eğer bu işide sağlam kişiler yapar ise googleden düşme olmaz ve yükselir.Daha çok bunu lamerler yapıyor amaçları para kazanmak bilmedikleri için internette buldukları kodları yerleştiriyorlar ve google bunları fark ediyor eğer sağlam bir kişi yaptı ise googlede düşüş olmaz.Tabi bunlar hak yiyor orası doğru.
10 da 8 çok büyük bir iddaa hocam, sizce değil mi? Ben önüme çıkan takip ettiğim her blog portal sitesini analiz etmiyorum ama analiz edersem sanmıyorum 10 da 8 çıkacağını.
Ve dediğiniz doğru hak yiyorlar.
bakalım sorun oldurtabilecek miyiz :)