Şimdi Neden WordPress ? soruna değinelim.
- Kolay kullanım ve esnek yapıya sahiptir. Kaybedeceğiniz içerikleri kolaylıkla geri yükleyebilirsiniz kayıpsız bir şekil de. WordPress’te tema yapımı diğer “Cms” yönetim sistemlerine göre daha esnek ve daha kolaydır.
- Kolay Kullanımlı Admin Paneli.
- Eklenti zenginliği hemen hemen istediğiniz her alanda eklenti bulma ve eklenti yapma imkanınız var.
- WordPresste bulunan açıklar çok azdır ve güvenilir bir site yönetim sistemidir.
- Herkes kullanabilir. Özellikler Blog severler için çok kullanışlı bir sistem olduğunu söyleyebiliriz.
- SEO amaçlı optimizasyon kapsamında, Google arama kriterleri ile uyumludur. WordPress ile tasarlanmış web sitenize Google aramaları üzerinden erişim mümkündür.
- Sadece blogcu arkadaşlar için değil şirket, kurumsal alanlar içinde kullanılabilecek bir cms sistemidir her türden tema yapma imkanına sahip oluyorsunuz WP kurunca.
- WordPress direkt mobil uyumlu bir admin paneli vardır. ( Temayı da mobil uyumlu hale getirebilen eklentiler de mevcut wp mağazasında. )
- WordPress ile bütün kontroller sizin elinizdedir. Sizin haberiniz olmadan güncelleme yapılmaz, sizin haberiniz doğrultusunda güncelleme yapmaktadır.
- Açık ve kolay kullanılabilir bir yönetim sistemi vardır.
- Sizi seo uyumlu bir site yapmanız doğrultusun da bir çok
Kaynak