-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgisi olmayan arkadaşlar susarsa çok iyi olacak :) Yanlış bilgilendirilmesin kimse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne yapmak istediğini bilmen gerekli. İşletim sisteminin bazı komutlarını tetikleyerek güçlü bir bilgisayar programı yapmak istiyorsan java kullan fakat hedefin web ise php candır...
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
PHP ile sadece klasik şekilde ziyaretçi defteri üretildiğini, hesap makinesi yapıldığını düşünen insanlara göre evet o PHP demode olalı yıllar oldu.
Şuanda popüler olan tüm serverside diller gün geçtikçe kendini yeniliyor. Kimi özellikleriyle birbirlerini geçen tarafları yok değil, ama istenilen her şey bu yazılım dilleriyle ve sağlam bir yazılımcıyla optimize bir şekilde inşa edilebilir.
Elma ile armutu karşılaştıran arkadaşlar olmuş, önemli olan algoritma kurabilmektir. Sağlam şekilde adım adım düşünebiliyor ve kurgulayabiliyorsanız, herhangi bir yazılım diliyle yazılım üretmek çok da zor değil. Belirli deyimleri ve fonksiyonları kaynaklardan okuyarak edinebilirsiniz.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sana bunu soyleyen kisilerden pek birsey bekleme sen..
Esxi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
php ile java ne alaka zaten, karşılaştırma yanlış bir kere, sen web yazılımcısı olucaksan, php yada ASP.net seçer bunun yanında Javascript vb. dillerdede kendini geliştirirsin.
Sen Bilgisayar Programcısı olmak istiyorsan Java,c++,c#,v.b gibi bir çok seçenek mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebook ve Google. Php yazılım dilini kullanan sitelere iki örnek. Başka sorusu olan? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zamanında php öğrenmiş kişilerin şimdi kendilerini tatmin edememesinden kaynaklana bir sorun olduğunu düşünüyorum. Php biliyorlar ama kazançları yok kazanç sektörü java neden çünkü en çok kullanılan programlama dili. Bu yüzden sana java diyorlar. Şahsen php yi bir kazanç kapısı olarak görmüyorum, sende böyle düşünüyorsan php derim.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Pc Muhendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim önerim öğrenciysen okulunu oku bitir. Daha sonra birşeyler öğrenmek için bol bol zamanın olacak yada bunun alanını okuyorsan öğrenirsin;
Onun haricinde benim önerim: (PHP) ve (Java) öğren. Bununla yazılım mühendisliğine adım at. Umarım iyi bir yerlere gelebilirsin.
ANIL CAN AYAN
Android Developer & Software Engineer