lostyazilim
tr.link

Gelir getirebilecek bir şeyler lazım.

20 Mesajlar 1.972 Okunma
lstbozum
tr.link

BCPX BCPX WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
@Berkant KONAC Yorumun için teşekkür ederim. Blog açsam sorun olmaz işsizliğimden bir arşiv oluşturdum :D Her boş vaktimde makale yazıyorum 20-30 tane birikti :)

Ek Olarak: @narhosting
Bütçe sorun yok ama bu işte çok risk var ben kaç site açtım sayamıyorum artık :)

Ek Olarak: Hepinize teşekkür ederim sanırım ne açıcağımı buldum. Ancak fikri olan bana pm ile ulaşabilirse teşekkür ederim.
Bütün yanıtları beğendim. :)

/konu kilitlenebilir..

wmaraci
reklam

narhosting narhosting Backlink Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 85 / 73
  • Ticaret 12, (%100)

BCPX adlı üyeden alıntı

@Berkant KONAC Yorumun için teşekkür ederim. Blog açsam sorun olmaz işsizliğimden bir arşiv oluşturdum :D Her boş vaktimde makale yazıyorum 20-30 tane birikti :)

Ek Olarak: @narhosting
Bütçe sorun yok ama bu işte çok risk var ben kaç site açtım sayamıyorum artık :)

Benimde öyle ama 5-10 tane düzgün site alacağım ve o sitelerden tanıtım yazısı ve reklam satacağım
BCPX

kişi bu mesajı beğendi.

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)
Facebook işi bitti scripti kurdun user kasamazssın. Facebook her ay user banlıyor. Bu işleri bilmeden atılma. Ben bıraktım panelim günde 50 K çekiyordu. Şimdi 100 kişi zor çekiyor. Exe yaptırtamazsın.

Blog devri bitmedi sen yapamadın. Şunu artık kabul edin Blog internetin vaz geçilmezi. Wordpress oldukça bitmeyecek.

Sana tavsiyem BLOG AÇ SEO EKLENTİSİ KUR - ÖZGÜN YAZI YAZ - TASARIMINI GELİŞTİR - ÇOK ARANAN KONULARI GİR - SANA BAĞLANMALARINI SAĞLA - SONRA OTUR İZLE.

En son açtığım blogdan aldığım kadar tebriği başka bir yerden almadım.
Yasemin81 BCPX

kişi bu mesajı beğendi.

Danci Danci Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek TC
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 5 / 61
  • Ticaret 2, (%100)

BCPX adlı üyeden alıntı

@Danci Yorumun için teşekkür ederim :) ancak ben bu işleri 2 yıldır sürdürüyorum. Bir sonuç alamadım :(

Bende 7 yıldır yapıyorum. Yeri geliyor kazanç elde ederken yeri geliyor kaybediyorum. Ama azimli olmak için yoğun çaba sarf ediyorum. İlk öncelikle rekabetin çok olduğu alana giriş yap ve elindeki tüm kozları profesyonellik bazında paylaş. Baktın ilerleyiş kaydetmiyorsun o vakit dalgalanda durul. ;)

wmaraci
wmaraci

BCPX BCPX WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Hepinizin yorumlarını dikkate alacağım. /konu kilitlenebilir.

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
insanlığa faydası dokunacak bir şey yap bizlerin tek başarıszı olduğu yer bu işe ilk ticaret olarak bakmamız para kazanmalıyız ama büyük devlerin hiç birisi ilk para dememiştir.

500 tekil hit görüp hemen içerikten çok reklam ekleyecekseniz hiç bir işiniz para kazandırmaz önce büyüyün sonra para kazanmayı düşünün tabi bu benim düşüncem siz isitediğinizi yapmakta özgürsünüz

Newjack Newjack Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
Blog devri bitmedi dostum. Ya sen başaramıyorsun ya da çabuk vazgeçiyorsun.
İnternetten gelir elde etmek sandığın kadar kolay değildir. Emeksiz, ekmek olmaz.

sigma sigma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 19 / 19
  • Ticaret 2, (%100)
şunu anladım ki gelir getirmesi için projelendirdiğim hiçbir proje tutmadı.
ama zevkine yada üstünde bilgi ve birikimimin yogun oldugu konularda çok sağlam noktalara geldim. diyelimki su sporlarıyla ilgilisin ve bizzat yapıyorsun ohalde hiç durma bu konuya yönel yada elektrik müh. öğrencisisin hemen üni. hakkında bir site aç mesela hem severek yapıyorsun hemde konu sıkıntısı çekmiyorsun en büyük artı ise sen bu konunun içinde oldugun için gelecek kilit soru ve google aramalarını iyi tahmin edebiliyorsun

webankasi webankasi Gıda Mühendisi / Yazar Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 76 / 48
  • Ticaret 46, (%98)
Hata bizlerde, internet dünyasında değil. Sizlerde hata. Bu havuzdan parayı kapanlar olduğu gibi ciğeri mındar etme misali alamayıp karalayanlar daima olacaktır.

dijitalblog dijitalblog dijitalblog.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 96 / 96
  • Ticaret 7, (%100)
Blog devri bitmedi bitmeyecek de. Ben bile para kazanma amaçlı açmadığım halde, yazılarım okunsa da olur okunmasa da içimi dökeyim yeter diyerek açtığım blogdan ayda ortalama 200-300 lira arası kazanabiliyorsam, para kazanmak isteyen kişi her türlü kazanır ancak para kazanmak için siteyi çöp siteye dönüştürmemesi şartıyla kazanır.

İlla para kazanmak benim tek amacım diyorsan git Youtube işine gir. En azından amacın belli ve bu amaç doğrultusunda spam kasarak bile rahat bir şekilde aylık binlerce lira kazanabiliyorsun. Blogger tabiri para kazanma amacı güttüğü anda biter benim için. Çünkü daha çok para, daha çok para derken bir bakmıştır ki site reklamlardan çöpe dönmüş...

serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al