-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
YÖNETİCİ
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar sitemi eski kopya içeriklerden kurtarayım dedim 3000 konu sildim bunlar tarama hatası olarak google toolsda gözüküyor ve sıralamalarda da çok gerilededim acaba bu 404 tarama hataları googlede gerilemeye neden oluyormu uzman arkadaşlar dan yardım bekliyorum şimdiden saolun.
ek olarak sitem daha önce blogspottu 3 ay önce kadar özel alan adına yönlendirme yaptım ücretli domain yeni bundanda olabilirmi.
Sitem bilgidunyamiz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
domain yönlendirmesiyle index kaybı yaşayabilirsiniz.
konu silmeniz googlede tabiki düşmenize etki eder fakat şöyle yapsaydınız eski linkler için bir tane hata sayfası yani yazıyı sildiğine dair bir sayfa açıp eski linkleri oraya yönlendirseydin sağlıklı olurdu. bunu link brocker diye bir eklenti olacak onunla halletmeye yalış hocam.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
YÖNETİCİ
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
saol arkadaşım nasıl hallede bilirim acaba birde eski yerime nasıl googlede gelirim acaba
Ek Olarak: bulamadım link brocker diye eklentiyi blogger kullanıyorum bu arada
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3000 konu sildiysen site 1 aya ancak toparlar kendini ama en iyisini yapmışsın diyebilirim. Siteyi çöp içeriklerden kurtarmak eskisinden daha iyi olmasını sağlıyor. Zaten o 3000 konu birkaç yüz hit bile getirmiyorsa durmasının bir anlamı da yok.
3 güne bir google gibi getirden url ve bağlantılı tüm sayfalar seçeneği ile google gönder. Ayrıca eski konularını içerik ekleyerek, bol bol güncelleyip 3-5 özgün ve benzersiz konular gir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
YÖNETİCİ
-
-
Ad Soyad
S** G**
-