-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Microsoft Security Essentials, CCleaner, Malware bu üç program ile bunlardan kurtulabilirsiniz arkadaşlar. Hiç bir şekilde inanmayın bunlara. 1500 euroluk bilgi saklıyorsanız bilgisayarınızda büyük ihtimalle zeki bir insansınız. O yüzden inanacak olanlar fakirlerdir onlarda da o para edecek dosya yoktur :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Adamlar kendilerini ifşa etmişler :), girebiliyorsa girsin, alsın dosyalarımı, her meslekte bir taktik vardır. Doğru yoldan gidersen o sana borçlu çıkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ashampoo antivirüs kullanıyorum 6 aylık yasal lisans veriyorlar ücretsiz ve Allaha şükür kurduğum günden itibaren bir tek sorun bile görmedim bu lisans bitince normal satın alacağım.
konu ile alakası şu saçma sapan malware ve bu tür saçmalıkları görmüyorum :)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bunlara inananlar var mı ya!? :)
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Arkadaşlar benim amacım burada bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek çünkü gerçek manada bu işler hakkında bilgin yoksa dosyalarınızdan olabilirsiniz ama önerdiğimiz bu küçük, basit ama etkili programlar ile bu tarz lamerlara ve kendini uyanık zanneden insanlara karşı yapılmıştır zaten. Lamerlar, internette öğrendikleri en ufak hack işlerini tüm insanlara zarar vermek için kullanabilirler ve bilmeyen insanlarda bunların eline düşebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Webmaster forumunda bunu küçümseme olması gayet normal hepimiz bir şekilde işin kendisini yapan insanlarız. Ancak bir mehmet amca, ayşe teyze buna inanabilir. Uyarmakta fayda var, tesekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunlara inanıpta para yollayan olmasa bu adamlar bu işlerle uğraşmaz :) şahsen benden 1.500 euro para isteseler değil dosyaları bilgisayarı patlatın derim. onlara vereceğim 1.500 euroya canavar gibi pc kurarım.