-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık olarak 1.5 senedir forumda aktif bir şekilde yer alıyorum. Tabiki de bu zamana kadar birçok site açıp, kapatmışlığım bulunmakta. Profesyonel olarakta tasarım işleri ile uğraşıyorum. Önümüzdeki sene gireceğim YGS ve LYS sınavları bulunmakta. Bu sınavları ön planda tutmak, ancak bu işleri de tamamıyla bırakmak istemiyorum. Bu aralar bir site açmayı planlıyorum. Ancak açacağım site hakkında herhangi bir fikrim yok. Sizlerden de istediğim, bana bu faktörler etkisinde nasıl bir site açmamı söylemeniz. Sizce nasıl, hangi konuda bir site açmalıyım?
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
ayqo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ygs-lys ile ilgili forum aç hem ders anlatımı yap hem soru çözümü. siteyle ilgilenirken de sınava hazırlanmış da olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sana tek söyleyebileceğim, her zaman site açabilirsin ancak bir sene kaybı yaşadın mı o senenin geri gelmesi imkansızdır. Yani boşver siteyi bir sene bu işlerle ilgilenmezsen bir şey kaybetmezsin. Tamamen sınavlarına yönel. He dinlersin dinlemezsin o ayrı...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Bence bu dersler projesini bir sözlük olarak yayına sokabilirsiniz böylece sorularını sözlük mantığı ile sorarlar görüntüsü ve kullanımı güzel olur diye düşünüyorum ben hemde vaktiniz olduğu zaman kitleye oynarsınız bir yerden sonra akışına göre gider zaten
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
genelde bu soruyla site açanlar kısa zamanda kapatırlar. ama sana tavsiyem blogger açıp sırf kafa dağıtmalık bir şeyler yapabilirsin. hobilerin olabilir, arada kendi hayatından da bahsedebilirsin. orası sana kalmış. hem blogger olduğu için böylelikle siteyle ilgilenmediğin zaman saldırı vs. gibi şeylerde aklını kurcalamaz.
ayrıca derslerle ilgili site açmanı tavsiye etmem. mutlaka ders çalışacaksın onun haricinde kafa dağıtmak yerine yine derslerle ilgili yazılar yazıp konular açmak beynini yorabilir. ama senin bileceğin iş ;)