-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Kamuda İşçi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) Adam taaaaa Vandan kalkıp İstanbula yazlığa yerleşecek. Peki ne kadar zaman orada kalacak ? Reklam kokan hareketler bunlar. Az mantığımızı çalıştırsak anlarız. Peki neden o pansiyonu satıp parasını Vandaki Depremzedelere gönderecem demiyor ?
Her Yer Karanlık
ArtemisTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valal haklısın.Vanda çadır için pğar versinler erzak alsıbnlar daha iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bugün orda dışarda kalanlar malesef VAn'DAN kaçmak istiyorlar otobüs bulamıyorlar. Yazlığı ne kadar süre verecek diyorsunuz belki ama şu kış kıyamette en azından ev bark sahibi olacak en azından kışı geçirebilecekler. Kışları birçok ünlünün evi boş onlar niye vermiyor onlarda verebilir. Kışı geçirmek önemli. Kışı çadırlarla geçirmekten iyidir. Bunlarda bir fikirdir. Bu gibi durumlar reklam yapmak mantıksız. Ve eğer böyle düşüncesi olanlar varsa bile en sonunda reklamları ortaya çıkar kaldı ki bunu kimse göze alamaz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Kamuda İşçi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gölcük depreminde prefabrik evler yapılmıştı ve yıllar sonra hala o evlerde kalan ve çıkmak istemeyenler oluyordu. Prefabrik evler yapsınlar illa çadır mı yani. Kaçma ayrı konu, vanlı olmayanlar kaçmak isteyebilir ama doğduğu yeri insan kolay kolay terkedemez. İki yıl evvel konyad da bir deprem olmuştu, Allaha şükür kaybımız yoktu ama gerçekten yerden çok sert darbe gelmişti. Vademiz gelirde vefat edersek deprem sadece bir sebeb olmuş olur. Ki o gün bir çok kişi dışarda sabahlamıştı, bende vurdum kafayı yattım uyudum horul horul.
Her Yer Karanlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam konuları farkli yerlere getirmeyelim. Şuan çadırlar bile gelemedi o ayrı bir konu. Dediğinizde haklısınız prefabrik olabilir. Kaldiki devlet evler veya yapılar dikecekler diye düşünüyorum. yani yapması gerekenler bunlar. Ancak biliyorsunuz ki bunlar uzun zaman alacaktır. Şimdi enkazdan çıkarılma işlemleri yapılırken ve her teraf enkazken prefabrik hemen nasıl kurulsun. Bunlar zaman ister bu sürede neler yapılırsa kardır. Ve ilerleyen zamanalarda bu dediğiniz yapılır inşallah. Ama şuan bu dediğiniz zaman isteyen birşey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mesafe biraz sorun olur tabiki ama düşünmesi yeter, tebrik ederim.