kamelya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense ile alakalı bir kaç sorum olucak lutfen sizlerden bilgilerinizi burda paylasmanizi herkesin haberdar olmasini istiyorum.
1- Adsense Turkiyeye Bagli bir kurum mu Vergisni veriyormuyuz.
2- Her Ay 5 Haneli Kazanç aliyorum vergisini vermiyorum basim yanarmi sizce ?
3 - vergi olayi varsa nasil yapicaz oducez.
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Öyle bir durum varsa zaten adsense keser ya da kesmiştir.
kamelya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kazancımin 1 kurusu dahi kesilmedi neyse o yatti hesabıma ?
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Vergi konusunda endişe etmeyin google verGi kesintisi gibi vb. Her hangi bir kesinti yapmıyor türkiyeye vergi ödemediği için.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya ne uzattın bee kardeşim git o zaman verdi dairesinden öğren. Kafa ütümlemede bire birsin. Adamlar sana burda açıklama yapıyor. Yabancı ülke sana fatura kesebilir mu? Bi muhasebeci olarak soruyorum senin en başka vergi kimlik kartın varmı o karta google üzerinden vergi numarana kesilen bir fatura varmı. Adresine ulaşan bir fatura varmı. Link sattın diyelim pr en yüksek siten üzerinden kazanç elde ediyorsun. Gidiyorsun bir kuruşunu gelir olarak gösteryormusun hemde türkiye içi bir kazanç olmasına ragmen. Artık açmayın bu konuları. Burda Türkiye de 1,5 milyon adam adsense den reklam geliri sağlıyor biliyo musun. Devlet bunun peşine düşse zaten düşerdi.
6 kişi bu mesajı beğendi.
radyonudinle.org | radyoyudinle.com | radyodinlee.net
RADYOLARIN ORTAK PLATFORMU
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Google'da yakında vergi ödetirler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
radyodinlee adlı üyeden alıntı
Ya ne uzattın bee kardeşim git o zaman verdi dairesinden öğren. Kafa ütümlemede bire birsin. Adamlar sana burda açıklama yapıyor. Yabancı ülke sana fatura kesebilir mu? Bi muhasebeci olarak soruyorum senin en başka vergi kimlik kartın varmı o karta google üzerinden vergi numarana kesilen bir fatura varmı. Adresine ulaşan bir fatura varmı. Link sattın diyelim pr en yüksek siten üzerinden kazanç elde ediyorsun. Gidiyorsun bir kuruşunu gelir olarak gösteryormusun hemde türkiye içi bir kazanç olmasına ragmen. Artık açmayın bu konuları. Burda Türkiye de 1,5 milyon adam adsense den reklam geliri sağlıyor biliyo musun. Devlet bunun peşine düşse zaten düşerdi.
aynen katılıyorum kardeş sana bir çok forumda şu konuyu açıyorlar vergide vergi ödiycem diye ya zorla vergi ödeticekler.Zaten bir ton vergi ödüyoruz yok cep telefonu vergisi yok çöp vergisi yok o yok bu açmayın şu vergi konularını artık allah allah
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
kamelya adlı üyeden alıntı
Tamam kesinti yapmiyor da kardeş Türkiye den kazanç elde ediyorsunuz. Devlet bana demicek mi yarin bi gün bu paralar nerden geldi diye hani vergi kesmiyoe ama google Türkiye devleti istemio mu
devlet sana demicek nerden geliyor diye nerden geldiği banka hesabında belli zaten parayı gönderen
google inc. yazıyor para geldiğinde bu nedenlede bir sorun yok yani paranın kaynagı belli he derse ne karşılığında aldın bu parayı o zaman dersin google bana rüşvet verdi :)
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye