lostyazilim
tr.link

Nasıl yapabilirim?

3 Mesajlar 632 Okunma
acebozum
tr.link

tahaa tahaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 40 / 53
  • Ticaret 11, (%91)
Arkadaşlar merhaba belki yazım yanlış konuda olabilir özür dilerim, Arkadaşlar bana yardımcı olabileceğiniz konu şudur;
Facebok veya sosyal medya belkide diğer web sitelerinde birşeyi tanıtmak için yönlendirme yapıyorlar yönlendirme derken Facebokdan örnek vereyim Facebooku ilk açtığınızda profilinize girdiğiniz zaman size kapak fotoğrafının nasıl eklediğini yaptığı gibi sitemde şikayet var diye birşey oluşturdum www.medyacankiri.com siteme girdiği zaman direk aşağı ok ile oraya yönlendirme nasıl yapabilirim

İkinci Konu

sitemde png resmi ile pop up yapmak istiyorum bunu yapmak için wordpressde hangi eklentiyi kullanmam lazım ve pop upun zararı varmıdır ?

elektronikssl
webimgo

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Popuplar site açılış hızını etkilediği için - yönde etkisi olur. Js ile Popup açtırabilirsiniz gene de. Ama Tavsiye etmiyorum. Bunun yerine, Bir banner koyup insanalrın dikkatini o yöne çekmek daha mantıklı olur

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

tahaa tahaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 40 / 53
  • Ticaret 11, (%91)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Popuplar site açılış hızını etkilediği için - yönde etkisi olur. Js ile Popup açtırabilirsiniz gene de. Ama Tavsiye etmiyorum. Bunun yerine, Bir banner koyup insanalrın dikkatini o yöne çekmek daha mantıklı olur

yorumunuz için teşekkür ederim,

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al