-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hadiinizi asiyosunuz kusura bakmayin. Su chip teki yaziyi okuyun ve sora benimkini okuyun . Emek hirsizligi oyle olmaz tamammi ? Olay ayni ama anlatim tarzi degisik. Cumleler farkli . Gece gece neyin kafasidir bu anlamiyorum ki ya. Begenmediysen okuma yani ne deyim. Hirsizsam sende hirsizsin! Dusuncelerimi acik ve net ifadr ettigimi dusunuyorum . Bi daha kiyaslama yaparken dikkat edin cumlelerinize .
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yani görmezden geleyim? Ne güzel zihniyet...
Akşama kadar insanlar emek harcasın, siz alın yapıştırın bu yanlış diyelim haddimizi aşmış olalım?
CHIP'e ne hacet, siz başlığa kadar almış, yayınlamışınız?
Bu gibi düşünce tarzları yüzünden yaptığımız iş saygı görmüyor... Yazık...
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Neyi alip yapistirdim ya neyi , bak oku diyorum chipteki haberi turkce anlayabiliyosun degilmi ? Oku sonra gel .. Blog yazarlari haberi nerden buluyo saniyosunuz . Carttik gece gece yemin ediyorum ya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Sonuçta hırsızlık yok ortada internet paylaşım özgürlüğü var herkese böyle hırsız dense günümüzde internetten şimdiki kadar faydalanamazdık.İnternet bilgi kültürü böyle gelişir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Developer
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
..yaşıyorsa bunu anlayabilmemiz için ordaki kardeşlerimiz bize en azından radyo sinyali göndermeli...
Ne kadar ilginç bir durum bu ya.:)
Taa 500 ışık yılı ötede birileri varmış, haber bekliyoruz. Eğer gerçekse, haber bomba.:)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İçerik başka - başlık başka ? Alınmak değil bu! Ayıplamak... Diyoruz ki yanlış bu "Ben CHIP'ten aldım"
CHIP kendini damdan atmış?
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kepler-186f adlı gezegeni daha önce youtube'da bir belgeselde izlemiştim. yeni bulunan bir şey değil ama NASA şimdi servis etmiş. belgeselin içeriğide, dünyamız yaşanmayacak bir hal alsa ve terk etmek zorunda kalsak bize en çok benzeyen kepler-186f ye nasıl göç edebilirizdi.
ayrıca bu bir makale değil, her yerde olan bir haber. başlığıda, içeriğide birebir aynı olsa bile ağır ithamlarda bulunmak ayıp ve saçmadır.