-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
52, (%98)
Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Blogger uzantılı teknoloji blogu açmıştım 2-3 ay öncesine kadar.Domainimide aldım fakat şimdi domaini yönlendirirsem alexada felan baya bir gerileme yaşayacağım.İstatistiklerde çok oynamaya olacak yani bu beni çok geriye atıcak.Domaini yönlendirirsem istatistiklerin yerine oturmasını bekleyemem diyorum ben.Yani uzun sürüyormuş.Ve bütün kayıtlarımı felan .blogspot olarak yaptım gerek sitemap'a gerekse yandex metricaya kadar.Domain'i yönlendirince onları felanda düzenlemem lazım.Onlar harici bir ton şey..RSS'sinden sosyal medaya kadar.
Ek olarak en önemlisi , en geç 1-2 ay içerisinde PR güncellemesi olur diyorum eminimki blog PR alır ama domaini yönlendirirsem o şansımda gider.Sizce ne yapayım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence belirli bir takipçi sayısına ve bilinilirliğe ulaştıktan sonra alan adınızı değiştirme yoluna gidin. Örneğin sabit bir yazıda google da yeriniz iyi ise domain değiştirmek sizin için büyük hit kayıplarına yol açacaktır.
Garfienel.com & Farklı Blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Pryi bekle ondan sonra değiştir. tavsiyem budur.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bir sonraki güncelleme yaklaşık 3 ay sürüyor o 3 ay içinde gerekli ayarlamaları yaparsın hocam ?
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Blogspotun hiç anlayamadığım .tr .in gibi yönlendirmeleri yüzünden PR'niz etkileniyor sanırım. Yakın zamanda da .tr aktif oldu bu bocalama zamanında değiştirecekseniz, bence yeridir :)
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bence blogspot uzantısından ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi. Senin siten pr alacaksa o şekilde de alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Bence de kesinlikle hemen değiştirmelisin. Siten blogspot'ta gelişirse, ilerde hiç değişirtiremezsin.