-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İşin içinde olmadığınızı yorumlarinizdan çıkartmıştım şu an şaşırdım.
Ben sizin çalışma yönteminizi sorgulamiyorum, buna hakkım yok, rica ediyorum lütfen siz de sizinle ilgili olmayan bir duruma bireysel hitaplarla yargı sunmayin, ben bunu size sormadim çünkü farkindasinizdir.
Lütfen video ile ilgili olmayan bireysel düşünceleriniz ve şahsi ithamlariniz icin pm yoluyla ulaşınız. Anlayışınız icin tesekkürler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Teşekkür ederim sağolun, en azından gün sonunda video ile ilgili olarak iyi yada kötü diye bir cümle duydum sayenizde ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bize bu videoyu öğretin diyoruz bundan daha iyi tebrik mesajımı olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Eğer ingilizceniz var ise VideoCopilot eğitimleri ile başlayabilirsiniz, çok da güzel başlarsınız ve ilerlersiniz. Burada "taslağı herkes yapar" deyip yapamayan, bildiğini söyleyip sadece sürekli laf atmaya çalışanların kat ve kat üstüne de çıkarsınız eminim. Lütfen Google amcamıza bir danışın, 5-6 sene önce bu şekilde adım atmıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam yanlış anladınız sanırım yaptığınız projenin güzel olduğunu söylemek istemiştim yoksa AE ile işim pek yok ufak bir iş için gerekiyordu A. Pre. yetti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Nefes adlı üyeden alıntı
Hocam yanlış anladınız sanırım yaptığınız projenin güzel olduğunu söylemek istemiştim yoksa AE ile işim pek yok ufak bir iş için gerekiyordu A. Pre. yetti.
Yok hayir ben de yonlendirip yardimci olmaya çalışmıştım, teşekkür ederim keyifli cumleleriniz için ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
profesyonellik bu galiba sizin yaptğınız işler en kaliteli tv'de reklam diye seyredilebilir. çok güzel yerlere geleceginize inanıyorum hayırlı ugurlu olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Meyve veren ağaç taşlanır ;) Bence bu gibi konulara girmenin bi manası yok Cenk kardeşim çok başarılısın böyle devam..
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
julw adlı üyeden alıntı
profesyonellik bu galiba sizin yaptğınız işler en kaliteli tv'de reklam diye seyredilebilir. çok güzel yerlere geleceginize inanıyorum hayırlı ugurlu olsun.
Yüreğime su serpin deseydim bu kadar keyifli cumleler kuramazdi herhalde uyelerimiz tesekkur ediyorum sizlere, tatsiz ve anlamsiz sohbetlerden sonra ilaç gibi geldi guzel cumleleriniz. Derleme, hazir proje, aranje ne ise her zaman net olarak belirtirim, iletisime gecin derim hep umursamdan laf sokmalar, link atmalar, kucumsemeler, yol gostermeler..
Kendi milletimi cok seviyorum, ancak bazen de hic sevemiyorum..
1 kişi bu mesajı beğendi.