lostyazilim
tr.link

Disk Kullanımı, Video ve Sorularım

13 Mesajlar 1.589 Okunma
acebozum
tr.link

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkürler hocam. Memleket Kayseri ve şive yok fakat; bu işlerde acemi olduğum için pek bilemiyorum ve uzun yazı oluncada hem kelimelerde hemde imlada sorun oluyor kusura bakmayın lütfen.

Benim yaptığım şu httpdocs klasörü yani sunucumun (site içerisine) videoyu ekleyerek şeklinde direk klasör içinden ekliyorum. Buda diskte yer kaplıyor.

Önceki mesajda hocamın dediklerini yaptım şimdi yetkililerden mesaj bekliyorum.

Teşekkürler.

Hep daha ileriye!
elektronikssl
webimgo

lussio lussio Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 40 / 51
  • Ticaret 5, (%100)
Bide siteni inceledim sanırım free template sitelerinden html kodlarını alıp direk hostuna atmışsın. Sana tavsiyem wordpress kurman yönünde olacaktır. Wordpress'in ne olduğu ve nasıl kurulduğu ile ilgili Wmaraci.com üzerinde arama yaparak yada Google arama motorunu kullanarak epeyce bilgi elde edebilirsin.

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Evet hocam aynen öyle yaptım. Fakat PHP destekliyormuş ve benimde bilgim olmadığı gibi hem farklı bir pakete hemde farklı bir fiyata katılıcam. Ayrıca kullanımı daha farklıymış, o yüzden geçmedim.

Şuanda zaten site içerik ekleme, taslak bölümünde diyebiliriz. Biraz daha ilerledikten sonra geçebilirim.

Destek Talebinden yanıt geldikten sonra buraya tekrar cevap olarak atarım.

Teşekkürler.

DÜZENLEME:

Merhaba,

Şuanda hosting limitlerinizde bir aşım durumu bulunmuyor. Ancak daha sonraki zamanlarda hosting limitlerini aşmanız halinde daha uygun bir hosting paketine geçiş yapabilir ya da size iletikleri mesajdaki gibi video, program ve benzeri büyük boyutlu dosyaları dış bir sunucuda tutabilirsiniz.

İyi Çalışmalar

Gelen cevap bu şekilde.

Herhangi bir sorun bulunmuyormuş. Şuan için ve alternatif yolları sizlere sorarak video eklemeyecek ve disk alanı sorunu ortadan kalkacaktır.

Sadece index veya site boyutuna ise gerekli olunca yükseltme yaparım. Sorun ortadan kalkmış ve çözülmüştür. Yardım eden ve cevap yazan tüm hocalarıma çok çok teşekkür ederim.

Hep daha ileriye!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al