Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Açık değil aslında ama yapılması gereken ilk şey wp-admin.php sayfasını için ön doğrulama girişi koymak lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam nasıl bir alt yapıya sahip, nasıl hack yiyorsunuz anlamıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence eger siz gerekli önlemlerinizi aldıysanız, örneğin şifre zorluk seviyesi ve wp-login.php adını değiştirip, yan, bilinen bütün önlemleri aldıysanız, ve buna rağmen siteniz hackleniyorsa %90 host kaynaklıdır, hostun koruma kalkanı zayıftır veye devre dışıdır, yada yoktur, merak edenler google de bir arama yapsın, host kaynaklı olup olmadığını anlarlar...biraz arama yaptım, bu tür bilgilere ulaştım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Furkan Akman adlı üyeden alıntı
Emin misin kardeşim ? Sunucu kaynaklı olabilir nasıl dersen mesela sunucuda 300 küsür site var hosting sunucusunda bu sunucuların birinde bir siteden hacker giriyor güvenlik açığıyla sunucuda hiçbir güvenlik yazılımı yok ise kolaylıkla sunucudaki tüm siteleri hackleyebilir.Eğer güvenlik yazılımı var isede yine hackleyebilir ama önüne gelen hackleyemez.Yani hosting kaynaklı olabilir , bunları nerden biliyorsun dersen zamanında bende bu işlerle uğraştım.
bu dediğiniz şey çoğu sunucuda kapalıdır, sunucuda hacklenen bir siteden sunucu içindeki diğer sitelerin hacklenme olasılığı çok düşük.
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları