-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google'ın doğallık ilkesine aykırıdır. Durup dururken saniyeler içerisinde onlarca belki de yüzlerce sayfadan backlink alırsınız. Otoriter olmayan web siteler için belki zararı olabilir. Zararı olmasa bile pek yararı olacağını sanmıyorum.Gereksizdir kanımca.
Veysel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Zararlıdır, backlink alırken elinizden geldiği kadarı ile alakalı sitelerden almaya çalışın. Örnek olarak haber sitesiniz varsa haber ağırlıklı sitelerden backlink alın. Çok daha fazla yararı olacaktır. Elinizden geldiğince bu tarz sitelerden kaçın. Bir defalık pek sorun olmaz. 2 hafta sonra backlink sorgulama yapın ve gözününe zararlı görünen sitelerdeki backlinklerinizi google link reddetme ile silin. Kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
bu tarz sistemler zararlıdır. yukardaki arkadaşında dediği gibi otoriter bir siteniz yoksa arama motorlarından spam uyarısı alabilme ihtimaliniz yüksek. bundan bi kaç yıl önce çok popülerdi bu tarz sistemler aralarında bazıları işe yarıyor ama ismini hatırlamıyorum fakat birden fazla anahtar kelime ekleyip farklı sayfalar gönderdiğiniz bir sistem vardı sitenizin ana dizinine bir dosya atmanızı istiyordu sizden zincir sistemi gibi, bu sistemde olursa işe yarar ama bu zarar verir zaten script warez bi script, ücretli satıyorum demiş ama :)
1 kişi bu mesajı beğendi.