emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bende ettim :) Teşekkürler yinede duyarlılığınız için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Emre bu arada site yetkilendirme kısmından sitenin adresini yazmadıysan başında www. koymadan ekle ayarlardan, art niyetli birisi senin kodlarını başka bir sitede(adsense politikalarına aykırı vs.) kullanıp adsense hesabının kapanmasına, uyarı almasına neden olabilir.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
gokayc adlı üyeden alıntı
Dostum içimden geldi. Eğer bahsettiğin forum *** ise ben sana yardımcı olayım. Dürüst birisi olduğun belli.
Hocam yardımcı olursanız çok sevinirim duacınız olurum. Emin olun sizi üzecek bir şey yapmam. :)
Ek Olarak:
kpssdelisi adlı üyeden alıntı
Emre bu arada site yetkilendirme kısmından sitenin adresini yazmadıysan başında www. koymadan ekle ayarlardan, art niyetli birisi senin kodlarını başka bir sitede(adsense politikalarına aykırı vs.) kullanıp adsense hesabının kapanmasına, uyarı almasına neden olabilir.
Çok sağ olun uyarınız için hemen önlemimi alayım. Teşekkür ederim.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Pm ile gönderdim bilgileri hocam. Teşekkürler :)
Vjolenza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Konuyu takip ettim bu tur insanlarin nefes almasi bile israf gercekten umarim bir sorun olmaz hocam bir de iyi tarafindan bakin cok zor bulunan bir uyeligi bu sayede almis oluyorsunuz darisi benim basima insallah :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Vjolenza adlı üyeden alıntı
Konuyu takip ettim bu tur insanlarin nefes almasi bile israf gercekten umarim bir sorun olmaz hocam bir de iyi tarafindan bakin cok zor bulunan bir uyeligi bu sayede almis oluyorsunuz darisi benim basima insallah :)
Evet, gerçekten hayırsız bir iş hayırlı bir iş oldu. İnşallah sizde yakında alırsınız. :)
Ek Olarak:
kpssdelisi adlı üyeden alıntı
Hocam dediğinizi tam olarak açıklar mısınız zahmet olmaz ise?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-