-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık Nisan 24 ile takip ettigim 25 kadar kurumsal farklı sektorlerde aktif olan sitelerin dalgalandıgını gözlemledim google'ın rutin dalgalanmaları dışında büyük ölcekli sürekli degiskenlik gösteren bir güncelleme geldi akıllarda 2014 Mart Google Pagerank Güncellemesimi geliyora açık bir kapı bıraktı ( indexlerin cıkıp inmesi - sıralamaların enteresan degisiklikler spam! sitelerin ilk 10 da olması , Google ın servislerinin sürekli hata vermesi ) umarım herkes için hayırlı olur.
imkansız diyenler hep yanıldılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
ayakkabı imalat
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen ya ne olduğunu anlamıyorum bile bir bakıyorum 5. sayfadayım diğer gün 500 de bile yokum nezaman düzelcek bu durum
www.altilitahminim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2001-2013 yılları arasında senelerin ilk 4 ayında google her zaman PR güncellemesi yapmıştır. Yani google 13 senedir nisan ayına kadar en az 1 PR güncellemesi yapmıştır. Eğer nisan ayında da PR güncellmesi olmazsa gelenek bozulacak. :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam bence kafanızı yormayın, Geçen sene de aynı durum ile karşı karşıyaydık.. Aylarca Pagerank güncellemesini bekledik.. Bir konu açmıştım Pagerank güncellemesi Ne zaman diye.. Belki Wm aracının en çok hit alan, en çok okunan, en çok yorumlanan konusu oldu.. Bu konuda Uzmanım diyenler, (Uzmanlıktan kastım, İyi Sallayan :) ) yani bir çok şey herkes ben şu kadar alcam diye söylentiler oluyordu.. Ama Google ne yaptı ? Bertabal etti her tarafı daha yeni açılan bir sitenin PR değerini 3 4 5 yaptı eski olan kaliteli olan site 5 4 3 iken 1 2 3 yaptı hatta çoğunun Prsi alınarak 0 oldu.. Bundan kimse memnun kalmadı.. Şimdi bu dalgalanmalar yeni olmuyor.. Buna akıl erdirmek zor değil..
Bana kalırsa şayet Mayıs ayında yapılcak bende sallıyorum benimde sallama hakkım var :D Ve unutmayın ki geçmiş güncellemelerde hep Cuma günleri olmuştur bu sefer de öyle olacak umarım adaletli ve en kısa süre içerisinde bu pagerank güncellemesi Gelir.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
nosae
Nosae.Blogspot.Com/2014©
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5 gün önce google gelen hitim 0 idi. Son 4 gündür googleden 150-200 civarı hit geliyor ve kelimelerde yükseliş var.Umarım yere çakılmam daha sonra
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende sorun gözükmüyor. Sanırım rekabeti yüksek kelimelere uğramadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İletişimci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-