-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Elimde güzel bir forum var isterseniz PM İle ulasın forumun kendisini veya DB'sini satabilirim .
slowdown
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Telif hakkı konusunda üzüldüm. geçmiş olsun. eğer sıfırdan forum kurarsanız diğer indexlerin hiçbir manası kalmaz ve çöp olup giderler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
İndexler gidiyor ancak yeni sitede çok hızlı index almaya başlıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İletişimci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Diğer indexlerinizin bir anlamı kalmaz. Onları Google Webmaster'dan kaldırmanız gerekir. Ki sizi baya etkiler. Eğer söz konusu resimler ise resim dosyasını silerek onları uygun bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Tabii ki, sitenizin hiti yüksek ve uğraşmaya değecek ise, komple silip forum yapmanız illaki etkileyecektir sizi. Hatta ban sebebi bile olabilir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seo ve arama motorunun ne gibi tepkiler verebileceğini bilmediğinizden dolayı bu tür sorunlarla karşılaşmanız politika ihlali ile banlanmanız veya politika ihlalinden sıralamdan kaldırılmanız gibi sorunlar için google'nin tipik çözümleri mevcut Pm ile iletişime geçersen sana bir kaç alternatif sunabilirim. Site adı , anahtar kelime ve sorunları bana ayrıntılı bir şekilde anlatan bir özel mesaj bekliyorum.